Dodaci za usisavače

(792 proizvoda)

Prilikom kupnje novog usisavača, obično s njim dobiješ set dodataka. Osim standardnog seta, postoje i neki drugi dodaci za usisavače, koje možeš naknadno kupiti. Među njih spadaju rezervni dijelovi kao i dodaci koji služe za nadogradnju standardnih funkcija tvog usisivača. Od različitih četki i nastavaka pa do mirisa koji tvoj usisavač pretvaraju u osvježivač zraka - sve to možete pronaći na našoj internet stranici.

Najčešći dodaci za usisavače su različiti nastavci za usisavanje. To može biti posebna usisna glava ili četka za tepihe, posebni nastavci za usisavanje namještaja i uski nastavci za usisati različite rupe i uske prostore. Moguće je kupiti i dodatne usisne cijevi, usisne vrećice za usisavače, a za one koji rade na baterije te nisu priključeni na struju, na raspolaganju su i dodatne baterije.

Ako je tvoj usisavač opremljen filterima, provjeri da li ih je potrebno promijeniti i koliko često. Većinu dodataka za usisavače možeš kupiti odvojeno, a tu su i različiti setovi dodataka. Ti setove obično uključuju različite nastavke s četkom i rezervne cijevi. Neki od tih dodataka su univerzalni, dok kod drugih moraš paziti da su kompatibilni s tvojim modelom usisavača.

Da li tvoj usisavač tijekom rada ispušta neugodan miris koji te smeta? Kako bi riješio taj problem, na raspolaganju imaš različite mirisi za usisavače. Za konvencionalne usisavače su dostupni mirisi u obliku granula, koje usišeš i on djeluje dokle god koristiti tu vrećicu. Kada mijenjaš vrećicu, moraš ponoviti postupak s novim mirisom. Vodenom usisavaču lako dodaš miris u tekućem obliku. Najčešće su to različita eterična ulja. Kapneš nekoliko kapi u posudu s vodom i zrakom se širi ugodan miris. Naravno, moraš ponoviti ovaj postupak svaki put kad usisavaš.

Na tržištu, dakle, postoje razni dodaci za usisavače, a najbolju usporedbu cijena različitih trgovina pogledaj na Jeftinije.hr.

Prikaži više
792 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe