Dodaci za aparate za grijanje

Potrebno je pobrinuti se za pravilan rad peći pa da ti ove zime ne bi bilo hladno, na Jeftinije.hr imaš široku ponudu dodataka za pomoć pri održavanju peći i kotlova.

U ovoj kategoriji možeš pronaći niz alata za pomoć pri čišćenju peći na drva, pelete ili brikete. Tu su i različite lopatice i usisavači za uklanjanje pepela i žarači i kliješta koji će ti pomoći pri stavljanju drva u vatru.

Ovdje možeš pronaći i kocke za potpalu vatru ili rezervne baterije za peći koje koriste električnu energiju. One će se pobrinuti da u tvom stanu, u slučaju nestanka struje, ostane ugodno toplo.

Peći na drva potrebno je povremeno očistiti. Nije dovoljno samo ukloniti pepeo - peći je potrebno očistiti kako iznutra tako i izvana. Za to su na tržištu dostupna posebna čistila dizajnirana za čišćenje peći, a možeš ih naći na ovoj internet stranici.

Za ugodnu temperaturu i istovremeno optimiziranu potrošnju energije pobrinuti će se termostat. Većina peći ima ugrađen termostat, a ako u tvom slučaju nije tako ili ako ti se termostat pokvario, na Jeftinije.hr lako možeš naći novi.

Ako želiš / trebaš zamijeniti dovodnu ili odvodnu cijev za zrak na peći, to također možeš naći ovdje. U ovoj kategoriji su ti na raspolaganju razne ekspanzijske posude za kotlove, optočne crpke za toplu vodu i spremnici za vodu. Možda su stari dijelovi dotrajali i moraš ih zamijeniti ili samo želiš nadograditi peć (ako dizajn to dopušta) - bez obzira na tvoj razlog za kupovinu, sve dodatne komponente možeš lako naći na jednom mjestu.

Velik asortiman i povoljne cijene možeš pronaći na Jeftinije.hr. Zato prije kupovine peći ili bilo koje dodatka za peć, prvo dobro provjeri ponudu i usporedi različite cijene kako bi osigurao najbolju kupovinu.

više
Savjeti 0
523 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.