Čistač prozora

(123 proizvoda)

Voliš čišćenje prozora? Ne? Onda vjerojatno nemaš uređaj za pranje prozora. Iako ti uređaji nisu dugo na tržištu, već su razvili široku paletu modela koji olakšavaju rad mnogim ljudi prilikom čišćenja prozora. Ako želite među te ljude spadati i ti, provjeri široku ponudu uređaja za čišćenje prozora na Jeftinije.hr.

Razni čistači prozora imaju neke zajedničke karakteristike. Većina tih električnih uređaja koje držiš u ruci usisava tekućinu s prozora. Često se prodaju u kompletu s teleskopskim nastavcima koji će ti pomoći da dosegneš visoke prozore tik ispod stropa. Tako kvalitetno očistiš sve prozore u kući bez da se moraš penjati na ljestve ili stolicu, pa ćeš tako s čistačem prozora sa teleskopskim nastavkom posao dobro obaviti bez da se moraš brinuti o sigurnosti.

Budući da svi prozori u stanu vjerojatno nisu iste veličine, s nekim modelima uređaja za čišćenje prozora u kompletu dobivaš glave za čišćenje različitih veličina. Veći prozori će biti oprani na ovaj način brže, a za manje će se jednako dobro pobrinuti.

Pri kupnji uređaja za čišćenje prozora često dobiješ krpu od mikrovlakana za nanošenje sredstva za čišćenje. Ovo je vrlo praktičan način nanošenja sredstva na prozor, jer s krpom istovremeno pokrivaš veliku površinu, čistiš veće mrlje i sprječavaš da se sredstvo cijedi niz staklo. U setu nekih proizvođača dobiješ kao poklon deterdžent ili sredstvo za čišćenje stakla.

Mnogi proizvođači uređaja za čišćenje prozora oglašavaju da su njihovi modeli pogodni za čišćenje svih glatkih površina. To znači da s jednom uređajem možeš očistiti sve prozore, ogledala, staklene stolove i druge staklene površine i sve pločice u stanu. To je jako puno mogućnosti za jedan uređaj.

Na tržištu možeš birati između modela s ugrađenim punjivim baterijama i punjačem, a neki modeli rade na izmjenjive baterije. Prije kupnje bilo kojeg modela na Jeftinije.hr usporedi različite trgovine i pronađi najbolje.

Prikaži više
123 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe