Parni čistači

(113 proizvoda)

Parni čistači za podove mogu biti odličan dodatak usisavaču te će se pobrinuti za savršenu čistoću u tvom domu. Uz pomoć parnih čistača možeš očistiti pločice, u tren oka, nakon čega će još dugo blistati. Zbog svoje učinkovitosti, kupovina parnog čistača je također pogodna za ljude koji su alergični.

Prednost čišćenje parom je činjenica da kod takvog čišćenja nije potrebno koristiti sredstva za čišćenje. Takav način čišćenja je ekološki i financijski bolji od nekih drugih metoda. Parni čistači su uređaji koji zagrijavaju vodu koja onda u obliku pare pod pritiskom izlazi kroz mlaznice te čisti i donekle čak i dezinficira površinu koju čistiš. Para svojom toplinom lako ubija većinu bakterija, virusa i gljivica, ali također otapa masnoću i druge nečistoće, pa ih je onda mnogo lakše ukloniti.

Na tržištu su dostupni parni čistači od različitih proizvođača. Postoje oni koji su samostalni aparata za čišćenje i oni koji su dio sustava za čišćenje, koji je zapravo tvoj usisivač. Drugim riječima, to su parni čistaći koji su dio usisavača.

Iako većina ljudi pri spomenu parnih čistača prvo pomisli na čišćenje pločica, parni čistači su korisni za mnoge druge stvari. Uz pomoć parnog čistaća možeš osim pločica, očistiti i lakirani parket ili laminat, a neki su pogodni i za čišćenje tepiha, čišćenje tapeciranog namještaja i madraca. To je osobito korisno za osobe s alergijama, jer takvo čišćenje vrlo učinkovito uklanjanja i uništava grinje i to bez ikakvih kemikalija.

Osim navedenog, s nekim modelima možeš čak i kupiti razne nastavke za čišćenje vrata, prozora, radijatora, peći ... Postoje čak i kombinacija s parnim glačalom. Dakle, u jednom kompletu možeš kupiti više različitih uređaja, koji čiste pomoću pare.

Parni čistači su stoga vrlo korisni i multipraktični uređaji sa izuzetno visokom snagom čišćenja te su vrlo jednostavni za korištenje i ekološki prihvatljivi. Ako se odlučiš na kupnju parnog čistača, provjeri i usporedi različite ponude na Jeftinije.hr kako bi sebi osigurao najbolju kupnju.

Prikaži više
113 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe