Košare za rublje

(300 proizvoda)

Košare za rublje su dio obavezne opreme svakog kućanstva. Neki imaju čak odvojene košare za bijelo i šareno tako da ne moraju odvajati rublje prije svakog pranja. Na Jeftinije.hr možeš pronaći košare raznih veličina i oblika, a među njima sigurno neku koja se i tebi sviđa.

Većina košara za rublje koje možeš pronaći na tržištu napravljene su od plastike. Najčešće su pletene, čime omogućavaju cirkulaciju zraka kroz otvore i sprečava da se rublje ne usmrdi dok čeka na pranje. Međutim, ako se brineš da bi rublje u košari moglo postati previše vlažno, odaberi košaru koja nije pletena i ima poklopac - tako da je odjeća sigurna od vlage. Ove košare su dostupne u različitim veličinama, bojama i uzorcima koje možeš kombinirati s bojama svoje kupaonice.

Ako ti se ne sviđa plastika i preferiraš prirodne materijale, na raspolaganju su ti klasični pletene košare od šibe i platnene košare, koje su zapravo malo više ojačane platnene vrećice koje stoje uspravno. S klasičnom pletenom košarom nikako ne možeš pogriješiti, a maštovito upotrijebljena platnena košara može biti zanimljiv dekorativan dodatak u tvojoj kupaonici. Ako uz to ima i originalni uzorak, sigurno će je primijetiti svi tvoji gosti.

Za one koji vole minimalizam i čiste linije, na tržištu su dostupne košare za rublje izrađene od nehrđajućeg čelika. Neke imaju ugrađene otvore za bolju cirkulaciju zraka, a većina ih ima poklopac da se rublje ne smoči. To košara lijepo će se uklopiti sa slavinama i drugim metalnim dodacima u tvojoj kupaonici i izgledom se neće isticati nego će lijepo zaokružiti ukupan dojam.

Za organizatore koji vole sve na jednom mjestu i sve uređeno, proizvođači košara za rublje kreirali su košare koje se sastoje od više košara ili vrećica. U takvoj košari jednostavno odvajaš prikupljene plahte i ručnike, bijelo rublje, svijetlo i tamno rublje. Na taj način možeš uštedjeti puno vremena prije pranja odjeće.

Za najveći izbor košara za rublje po najpovoljnijim cijenama pogledaj na Jeftinije.hr i odaberi proizvod koji ti se najviše sviđa.

Prikaži više
300 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe