Ukrasni jastuci

(1263 proizvoda)

Ima li išta bolje od ugodnih ukrasa? Ukrasni jastuci mogu poboljšati izgled tvoje spavaće sobe i dnevnog boravka, a istovremeno se pobrinuti i za dodatnu udobnost. Budući da su postali komercijalno dostupni u puno različitih veličina i dizajna, za tebe će pri odabiru i kupnji ukrasnih jastuka sljedeće upute sigurno biti od pomoći.

Bez obzira na to za koji prostor kupuješ, uvijek imaj na umu da je manje više. Dakle, ne pretjeruj s različitim bojama, uzorcima, ili većim brojem jastuka. Savršeno je prihvatljivo imati jedan ili dva jastuka s jačim uzorkom, ali moraju odgovarati ostatku jastuka koji bi trebali biti jednobojni ili ukrašeni samo sa blagim i diskretnim uzorkom. Osim toga, važno je da se boje jastuka podudaraju jedna s drugom. To je najbolje definirati shemom boja pomoću koje ćete uskladiti najjači uzorak sa ostalim nijansama. U protivnom riskiraš preukrašenost konačnog izgleda.

Osim boja važna je i veličina ukrasnih jastuka. Oni s jačim uzorkom trebaju biti veći , a oni manje šareni trebaju biti manji. Rasporedi ih tako da veće jastučiće staviš na krajnje rubove kauča ili na sam kraj kreveta, a zatim manji neka ih slijede prema sredini kreveta ili namještaja. Za najbolji učinak ostavi sredinu garniture praznu.

Ukrasni jastuci prije spavanja obično odlutaju sa kreveta, a jastuci na sofama su namijenjeni istoj uporabi. Stoga je nužno provjeriti postojanost materijala iz kojih su izrađeni i prilagoditi ih svojim potrebama. Oni mogu biti okrugli, kvadratni, izduženi ... odaberi materijal i oblik jastuka koji će najbolje osigurati dodatnu udobnost.

Pravilo „manje je više” odnosi se na broj jastuka. To, naravno, ovisi o veličini tvog kreveta ili kauča, ali ne zaboravi da nikome nije ugodno sjediti u hrpi previše mekanih jastuka, iz kojih je tada teško ustati. Još više frustrira ako su sofe pune različitih jastuka, a nema dovoljno prostora za sjedenje. Kada ukrasni jastuci istovremeno prestanu biti udobni vrijeme je za kupnju novih.

Prije kupnje ukrasnih jastuka uvijek pregledaj ponudu i usporedi cijene različitih dobavljača na Jeftinije.hr. Dakle, osiguraj si najpovoljniji kupnju!

Prikaži više
1263 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe