Otirači

(502 proizvoda)

Ako kupuješ novi otirač na pravoj si stranici. Na Jeftinije.hr pronaći ćeš široki spektar unutarnjih i vanjskih otirača, te otirača za automobile.

Prije kupnje novog otirača ispitaj njihova svojstva kako bi osigurao kvalitetnu kupnju. Prvo razmisli o tome trebaš li unutarnji ili vanjski otirač. Vanjski otirači moraju biti izrađeni od vrlo trajnih materijala koji će podnositi različite vremenske uvjete. Iako se čini izdržljiv, gumeni materijal nije pogodan za zimske uvjete jer pri hladnijim temperaturama počinje pucati. Obzirom da je vanjski otirač prva linija doticaja sa prljavštinom vrlo je prikladno da u potpunosti ili barem djelomično bude napravljen od abrazivnih materijala, koji će temeljito ostrugati blato i druge nečistoće iz cipela.

Otirači za unutrašnjost moraju biti izrađeni od kvalitetnih materijala, kako se ne bi brzo istrošili i time prestali obavljati svoje funkcije. Otirači koji su napravljeni od različitih vrsta materijala prikladniji su za uporabu u zatvorenom prostoru.

Bez obzira na vrstu otirača uvijek je važno da kupiš onaj koji se tijekom korištenja neće micati. Ako je tvoj otirač je izrađen od materijala koji slabije prianja za pod, uvijek ga možeš dodatno učvrstiti sa dvostranom ljepljivom trakom.

Otirač ujedno utječe na prvi dojam tvog doma pa vodi računa o njegovu izgledu. Prvo odaberi otirač dimenzija koje odgovaraju tvom kućnom pragu. Kada je riječ o unutarnjem otiraču potrebno je odabrati boju koja će biti u skladu s ostatkom tvog namještaja. Da bi se tvoji gosti osjećali dobrodošli možeš odabrati otirač s nekom vrstom slike ili natpisa. Tako istovremeno vodiš brigu o čistoći svog doma i već na ulazu izražavaš svoj osobni ukus.

Na Jeftinije.hr pogledaj cjelokupnu ponudu otirača, usporedi cijene različitih prodavača i na taj način osiguraj najbolju kupovinu.

Prikaži više
502 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe