Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Stropne lampe

(13179 proizvoda)

Budući da su stropne lampe prisutne u svakom domu, izbor u ovoj kategoriji je stvarno velik. Različiti modeli se razlikuju po namjeni, obliku i načinu rada, a sve ih možeš naći na Jeftinje.hr.

Općenito govoreći, stropne lampe dijele se na ugradbene i samostojeće stropne lampe. Kada se odlučiš za stropnu lampu, razmisli koja bi ljepše izgledala u tvom domu. Također moraš biti svjestan da je za instalaciju ugradbenih lampi potrebno malo više znanja i rada. Obično moraš malo spustiti strop da bi mogao ugraditi lampu. Pametnije je za takav posao angažirati iskusnog majstora.

Samostojeće stropne lampe su mnogo prikladnije za kućne majstore. I premda svi u glavi imamo zamorne uredske ili školske stropne lampe, danas na tržištu možeš naći lampe vrlo zanimljivih oblika koje će vrlo dobro ukrasiti prostor kojeg osvjetljavaju. Srećom, dizajn stropnih lampi u posljednje vrijeme je jako puno napredovao i bez sumnje možeš pronaći onu koja će se uklopiti u tvoju viziju prostora.

Stropnu lampu dobro je odabrati za prostorije s niskim stropom, na mjestima gdje je puno kretanja, kao što su hodnici i na uskim mjestima, kao što su skladišta, kupaonice, WC-i ... Možeš ih dodati čak i na mjesta gdje rasvjeta već postoji, ali nije dovoljna jaka. Ako imaš, na primjer, u dnevnom boravku jednu veliku viseću lampu u sredini sobe te kutovi nisu dovoljno osvijetljeni, možeš pokušati dodati neke manje primjetne stropne lampe koja neće ukrasti pažnju velikom lusteru. U takvim slučajevima najbolje je odabrati ugradbene lampe, koje se puno ne vide kad ne svijetle - naravno, ako imaš tu mogućnost.

Prilikom instalacije ugradbenih lampi, pazi da ne pretjeraš s njihovim brojem. Iako su obično vrlo male, njihova svjetlost ovisi o vrsti žarulje, koja može biti vrlo jaka. Također uzmi u obzir da nije baš najugodnije, ako je lampa instalirana odmah iznad vrata. Nitko ne voli da ga nešto zaslijepi odmah po ulasku u sobu.

Prije kupovine stropne lampe pogledaj ponudu na Jeftinije.hr i potraži najnižu cijenu.

Prikaži više
13179 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe