Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Vanjska rasvjeta

(5444 proizvoda)

Vanjske lampe ne trebaju samo oni koji imaju vrt – s njima možeš osvijetliti balkone i terase. Ako se potrudiš pronaći zanimljivu vanjski lampu, koja će emitirati ugodnu svjetlost, možeš svoj balkon, vrlo brzo i lako pretvoriti iz odlagališta starih stvari u najromantičniji kut stana. Naravno, svrha vanjske rasvjete nije samo stvoriti ugodnu atmosferu, nego prije svega osvijetliti njegovu okolicu.

S vanjskom rasvjetom možeš stvoriti ugodan osjećaj dobrodošlice, a u isto vrijeme služi kao dodatno osiguranje. Ako imaš vrt, onda ima smisla da sa vanjskom lampom osvijetliš prilaz u garažu i pristup ulaznim vratima. To je najbolje učiniti s ugradbenim podnim lampama ili rasvjetnim stupovima. Iznad ulaza objesi viseću ili zidnu lampu, koja se pali na senzor. Tako da nikada ne moraš tražiti bravu u mraku, osim toga, moći ćeš jasno vidjeti svakoga tko se približi ulaznih vratima. Pametno je također postaviti vanjsko svjetlo na stražnjoj strani kuće.

Travnjak i ribnjak možeš osvijetliti sa svjetlosnim stupovima. Ne brini ako nemaš električni kabel provučen do tamo. Sada su na raspolaganju vanjske lampe koje se pune sunčevim svjetlom i ne trebaju struju da bi radile. Također možeš odabrati LED lampu, koja radi na baterije, jer ova vrsta lampe ima malu potrošnju i raditi će dugo vremena.

Za dodatni romantični učinak možeš po vrtu objesiti lampione, koji će također najbolje raditi na LED tehnologiji, što je ne samo ekonomičnije nego i sigurnije, jer se ove žarulje ne zagrijavaju i zbog toga je manji rizik od požara.

Za balkone i terase također možeš koristiti sve što smo naveli samo nemoj pretjerivati s količinom, da ne bi izgledalo kao da je cijele godine slaviš Božić.

Prilikom kupnje vanjske rasvjete, uvijek provjeri da li je zapravo namijenjena za vanjsku upotrebu. S obzirom da vremenski uvjeti mogu biti, osobito zimi, vrlo nepovoljno, unutarnja rasvjeta ne dolazi u obzir za uporabu na otvorenom. Također imaj na umu da vanjska rasvjeta, koja mora izdržati hladnoću, vrućinu, kišu i vjetar, ne smije biti previše delikatno oblikovana. Ovdje minimalizam znači elegancija, što je bolji izbor za vrt. Ali, ako stvarno želiš nešto posebno, radije kupi lampu koja može emitirati višebojno svjetlo, i na taj način se pobrini za poseban efekt, a lampa će i dalje biti prilagođena vanjskim uvjetima.

Prije kupovine potraži najbolju ponudu na Jeftinije.hr.

Prikaži više
5444 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe