Potraži među prikazanim proizvodima

Slike

(5245 proizvoda)

Ako kupuješ ukrasne predmete za uređenje svog doma, mogućnosti su gotovo neograničene. Postoji toliko različitih prozorskih ukrasa, božićnih ukrasa, ukrasnog papira, hvatači sna, zvonca, lampioni, svjetla, privjesci, ukrasne ogrlice, vijenci ... Da se ne bi previše zanio u kupovini i ukrašavanju, što može negativan rezultat po tvoj džepu i neatraktivan izgled tvog doma, prije kupnje razmotri neke praktične savjete.

Za početak, bilo bi dobro znati koji prostor želiš ukrasiti i kolika je ono? Koja je njegova boja? Koji je njegov stil? Imaj na umu da ako su predmeti premali neće doći do izražaja, a preveliki mogu izazvati osjećaj natrpanosti i prezasićenosti prostora. Čak i kada kupuješ nešto jednostavno kao recimo vijenac za rođendan, moraš znati dužinu dijagonale sobe u kojoj će vijenac visiti.

Poznavanje prostora također uključuje i poznavanje stilova, boja i materijala koji su već prisutni u prostoriji. U Art Deco namještenim prostorima ne možeš staviti drvenu škrinju svoje bake s potkrovlja, kao što u rustikalno namještenoj kući ne pripada modernistička skulptura od metala i betona. Iskusni dizajneri interijera, naravno, znaju da se pravila mogu kršiti, ali ako nisi jedan od njih, onda je bolje držati se provjerenih pravila.

Također je dobro da prije kupnje odrediš financijski okvir kojeg ne želiš prelaziti. Budući da su ukrasi po definiciji lijepi i zanimljivi, brzo se može dogoditi da te njihov izgled prevari i da kupiš nešto što ti ne treba ili si ne možeš priuštiti.

Kada kupuješ ukras za posebne prigode, tema ukrasa mora biti prikladna. Za rođendan vjerojatno želiš drugačiji ukras nego za vrijeme Božića. Međutim, čak i kada kupuješ tematske dekoracije još uvijek se drži gore navedenih uputa, jer nema smisla pretjerivati, ako ti se rezultat na kraju ne sviđa.

Osim toga, možete ukrasiti unutarnje i vanjske prostore, uzimajući u obzir da nisu svi materijali prilagođeni različitim vremenskim uvjetima. I ne zaboravi da je najljepši vrt onaj koji je dobro održavan, a ne onaj u kojem je najveći broj vrtnih patuljaka.

Na Jeftinije.hr možeš naći veliku ponudu slika po najboljim cijenama.

Prikaži više
5245 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe