Pribor za umatanje

(107 proizvoda)

Nema ničeg ljepšeg od poklona bilo za rođendan ili tokom novogodišnjih i božićnih praznika. Baš kao što otvaranje poklona uveseljava djecu, tako i odraslima zasvjetlucaju oči na pogled prema paketićima. Da bi ovo zaista i bilo tako, trebaš nabaviti poklon kutije, vreće, ukrasni papir i sve ostale sitnice ili dodatke za pakiranje, sa kojima će paketić postati privlačan, zanimljiv, prijatan za oko i privlačan za otvaranje. Već sa malim, jednostavnim dodacima za pakiranje možeš upakirati običnu stvar koja će izgledati kao lijep poklon, koji će uljepšati dan i najzahtjevnijem primaocu poklona. Ukoliko ti je u ormaru, ladici ili kutiji za materijal za pakiranje ponestalo šarenog papira, traka za pakiranje, dodatnih naljepnica, magneta, figurica ili bilo kog drugog pribora za pakiranje, pregledaj, što nudi moderno, sveobuhvatno potrošačko tržište.

Jednobojnim kutijama za poklone u toplim ili hladnim tonovima možeš dodati malo resa ili mašnu, a možeš i cijelu kutiju uviti u potpuno novo ruho. Među dekorativnim dodacima za razvijanje, pored ostalog, odluči i na osnovu njihove namjene. Npr.: za poklon za vjenčanje je najpogodnija mašna ili poklon traka od elegantnih svilenih materijala bijele boje, a mali detalji mogu zaokružiti cijelu sliku kao što su srebrne ili zlatne šljokice, dijamanti, kuglice, koje se lijepe za papir, karton ili ih kao dodatak staviš na poklon traku. U suprotnom, ukoliko se pakiranja i dekoriranja hvataš u slučaju rođenje djeteta možeš, pored ostalog, dodati i figuricu u obliku bebe, plišanog mede, papučica i drugog. U slučaju proslave rođenja djeteta se obično koristi pribor za pakiranje, prilagođen uzrastu djeteta, spolu i željama. Prilikom Dana zaljubljenih police trgovina su preplavljene raznim srcima, a sve je obojeno u crveno tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

Ukratko: ukoliko i ti spadaš među one koji vole poklonima uveseljavati prijatelje, voljene ili rođake sami, provjeri, što ti je sve potrebno da bi tvoj naredni paketić, koji si sam osmislio i napravio, maksimalno razveselio primaoca.

Prikaži više
107 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe