Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Privjesci za ključeve

(1266 proizvoda)

Privjesci za ključeve već dugo vremena predstavljaju neophodnu opremu za razne ključeve i otvarače. Pored dekoracije oni su izuzetno zgodni, jer sa njima npr., u slučaju velikog broja ključeva možeš ih označiti i razdvojiti. Pored klasičnih raznobojnih pločica, moderno potrošačko tržište nudi izuzetno široku paletu raznih privjesaka za ključeve. Oni mogu biti i odlična ideja za poklon, jer usprkos malim dimenzijama i jednostavnom izgledu, oni mogu obradovati i razveseliti svakog. Pored ostalog, privjesci mogu biti i veselih oblika životinja, cipela, omiljenih crtanih junaka, a sve popularniji su i oni koji na privesku imaju priručnu lampicu.

Kod izbora privjeska za ključeve možeš pustiti mašti na volju, a ima ih na svakom koraku. Pošto je ponuda iz dana u dan sve veća, ona može dovesti do konfuzije i neodlučnosti. Da bi to izbjegao, mi smo ti pripremili na najvećem portalu za uspoređivanje Jeftinije.hr veliku zbirku za uspoređivanje privjesaka za ključeve. Na taj način nećeš morati šetati po raznim trgovinama i pamtiti privjeske za uspoređivanje, već sa samo nekoliko klikova ih usporedi po obliku i veličini, kao i po njihovoj praktičnosti i svestranosti. Neki više vole svoje privjeske za ključeve nositi oko vrata, dok drugi vole minimalnu klasiku sa jednostavnim oblicima i neupadljivim bojama, treći se opet žele zabavljati sa svojim privjescima za ključeve.

U ženskim torbicama, gdje se krije veliki broj raznih stvari, je potreban malo veći privjesak za ključeve, odnosno više uočljiv. Za nju su zato pogodni i zanimljivi oni u obliku ženskih cipela na štiklu, torbica, ruža za usne, raznih svjetlećih srca, životinja i cvijeća. Suprotno tome, muškarce će sigurno obradovati biljarske kugle, automobili ili samo njihovi znakovi, nogometne lopte, otvarači i slično. Prilikom kupovine privezaka za ključeve možeš pustiti mašti na volju i birati po svom ukusu i željama, a ukoliko kupuješ za prijatelja, obitelj ili rodbinu, uzmi u obzir njihovu funkcionalnost i njihovu primjerenost. Neka ti pretraga po kategoriji privjesci za ključeve bude prijatna i zabavna.

Prikaži više
1266 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe