Interfoni

(153 proizvoda)

Moderne zgrade i neke novije kuće su skoro uvijek opremljene naprednom tehnologijom u smislu interfona, odnosno video interfona. Ovi posljednji su dobrodošli u slučajevima, kada u istoj zgradi živi više obitelj, kao dodatna mjera sigurnosti, prije svega u većim mjestima, gdje su ulazna vrata zbog funkcije i sistema interfona zaključana.

Prilikom biranja i odluke među raznim modernim interfonima nemoj se prenagliti. Posebno u više stambenim zgradama ili više namjenskim poslovnim objektima je poželjno da pripaziti na želje i potrebe svih, a za to je na prvom mjestu potrebno prilagođavanje. Pored toga, pogledaj i oznake o tehničkim karakteristikama i specifičnostima, kao što su: boja, oblik i vanjski izgled, a što je još bitnije komponente interfona, jedinica, odnosno broj učesnika, vrsta govornog sistema i tako dalje. Među najvažnije kriterije spadaju i materijal, koji igra posebno važnu ulogu kod vanjskih prostorija, gdje su interfoni izloženi vremenskim i ostalim utjecajima okoline. Preporučen materijal za čvrsto i kompaktno kućište je obično aluminij, kod koga je važna i težina koja osigurava adekvatnu nosivost i stabilnost.

Prije naručivanja svog novog interfona, odnosno prije posljednjeg čina na blagajni , obrati pažnju na melodije zvona, odnosno mogućnost postavljanja dodatnih melodija, pa na napajanje, način montaže, kao i varijante za unutrašnje ili vanjske prostorije, kao i na način prijenosa interfona, njegove opcije povezivanja, a jednako važne su i informacije i upute o karakteristikama glasovnog sistema.

Da ti široka, moderna i sveobuhvatna tržišna ponuda ne bi bila previše konfuzna i da zbog toga ne prenagliš sa kupovinom, na jednom mjestu smo ti pripremili najveću „kolekciju“ za uspoređivanje raznih interfona mnogobrojnih poznatih brandova, proizvođača, trgovina i trgovačkih posrednika. Sa samo nekoliko klikova možeš na pregledan i jednostavan način međusobno ih usporediti, kako po kvaliteti i cijeni, tako i po gore navedenim kriterijima. Umjesto šetanja po mnogobrojnim trgovinama i trgovačkim centrima, svoj novi interfon možeš izabrati iz vlastite fotelje.

Prikaži više
153 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe