Kućna zvona

(157 proizvoda)

Zvona su dugi niz godina jedan od najvažnijih elemenata u najrazličitijim područjima. Sa njima se u prošlosti upozoravalo na opasnost i koristila su se u vjerske svrhe, stavljana su kravama oko vrata, kao zabava su se koristili na maskama za maskenbalima, a od samog početka su neophodna na biciklima. Upravo zbog svoje raznovrsnosti melodija zvonca se ni dan-danas ne mogu ignorirati, pa ih imamo na svakom koraku. Zato: ukoliko ti je potrebno novo zvonce ili je krajnje vrijeme da staro zamijeniš novim, provjeri, kakvo je zvonce najpogodnije za tvoju kuću, stan ili objekt, odnosno stvari.

U kategoriji zvona smo na jednom – najvećem internet mjestu za uspoređivanje Jeftinije.hr pripremili ponudu najrazličitijih proizvođača, poznatih brandova, trgovina i trgovačkih posrednika koji u svojoj ponudi imaju različita zvona. Prije nego što se odlučiš za jedno, na prvom mjestu razmisli koja je njegova namjena. Najpopularnija i najneophodnija su trenutno zvona za vrata, sa kojima obavještavamo o svojoj posjeti i koja nas upozoravaju na događaj pred našim vratima.

Kod „vratnih“, odnosno ulaznih zvona posebno pazi na mjesto njihovog postavljanja. Tako: ako je zvono postavljeno u unutrašnjoj prostoriji (ili na hodniku stambene zgrade ili kod ulaznih vrata kuća) ili izvana, gdje su izložena raznim vremenskim uvjetima i utjecajima okoline. Posebno u posljednje navedenim slučajevima posebnu pažnju obrati na materijal od kojeg su napravljena, čvrst okvir, odnosno kućište garantira dug život i nesmetan rad novog kućnog zvonca. Među kriterije možeš uvrstiti i boju, pa vrstu (npr., bežična zvona), njegove komponente, domet, frekvenciju, glasnoću, broj melodija, mjere predajnika, kao i mjere prijemnika, mogućnost kodiranja, kontrole glasnoće, raspona radnog napona i optičke signalizacije.

Prikaži više
157 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe