Ekspres lonci

(162 proizvoda)

Kuhinja je srce svakog stana ili kuće. Tamo nastaju najveće kulinarske majstorije, a u tom kutku se često na jelu okuplja cijela obitelj. Da bi jela zaista dobila pravi oblik, a kuhanje postalo najveće zadovoljstvo potrebna ti je adekvatna oprema. To svakako uključuje neophodne ekspres lonce.

Kuhari i kuharice sigurno u svojoj kolekciji već imaju ekspres lonac, jer kuhanje u njima štedi vrijeme, kao i novac, jer se troši manje energije. Ukoliko nemaš ovaj komad kuhinjske opreme ili je krajnje vrijeme da stari zamijeniš novim, pregledaj i pažljivo razmotri kakav ti je ekspres lonac potreban. Svakako treba birati među najkvalitetnijim i najčvršćim, jer samo na taj način možeš osigurati adekvatan i besprijekoran rad ekspres lonca, dok je od velikog značaja i sprečavanje curenja pare.

Prije nego što doneseš konačnu odluku i pokažeš na izabrani ekspres lonac, pažljivo pregledaj sve tehničke karakteristike i specifičnosti svakog pojedinačnog proizvoda. Svakako dobro razmisli koja veličina ti je potrebna, a mjere, odnosno dimenzije prilagodi raspoloživom prostoru za skladištenje. Također, prioritetan kriterij za kupovinu je i već spomenuta kvaliteta materijala, od kojih se najčešće koristi nehrđajući čelik. Primjerenost upotrebe je od ključnog značaja, jer su neki ekspres lonci pogodni za plin, dok su drugi pogodni za struju, indukciju ili staklo-keramički ploču. Pored svih navedenih kriterija prednost predstavljaju i sklopive ručke, sa kojima je olakšano skladištenje i čuvanje, naročito u slučaju ograničenog raspoloživog prostora.

Prikaži više
162 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe