Lonci i posude

(988 proizvoda)

Da li si u fazi preseljenja ili si počeo sa kompletnim renoviranjem kuhinjskog kutka u svom kućanstvu? Ukoliko je bar jedan odgovor potvrdan, svakako ti je na spisku zadataka kupovina nove kuhinjske opreme u koju spadaju i neophodni lonci i posude. Da ne bi gubio vrijeme na šetanje po mnogobrojnim trgovinama i trgovačkim centrima, prije kupovine novih posuda i lonaca prvo ih pregledaj i izaberi kod nas. Na portalu Jeftinije.hr, prije svega na pregledan način i sa samo nekoliko klikova prošetaj kroz police trgovina, a umjesto etiketa klikni na svaki proizvod i pregledaj sve potrebne i bitne tehničke karakteristike. Znamo da svakom kuhinjskom majstoru i majstorici treba najbolja kuhinjska oprema i mi ti pokušavamo pomoći. U nastavku ti nudimo neke jednostavne, ali veoma važne i korisne savjete na što treba pripaziti prilikom odluke o kupovini najbolje posude ili lonca.

Prilikom kupovine lonca i posude pažljivo biraj među najkvalitetnijim i najčvršćim, jer samo na taj način osiguravaš ispravan i besprijekoran rad, pri čemu je izuzetno važan i materijal koji sprečava lijepljenje raznih sastojaka. Prije nego što doneseš konačnu odluku i pokažeš na novo izabrani lonac i posudu, detaljno pregledaj sve tehničke karakteristike i specifičnosti svakog pojedinačnog proizvoda. Svakako dobro provjeri koja veličina ti je potrebna, promjer, zapremina, odnosno dimenzije i prilagodi ih raspoloživom prostoru za odlaganje.

Također, među prioritetne kriterije za kupovinu uvrsti i spomenutu kvalitetu materijala, među kojima se najviše koristi nehrđajući čelik. Izuzetno je važna i primjerenost upotrebe, jer su neki lonci i posude pogodniji za plin, opet drugi za struju, indukciju ili staklo-keramičku ploču. Pored svih spomenutih kriterija prednost predstavljaju i moguće sklopive ručke na loncima i posudama, sa kojima je olakšano skladištenje i čuvanje, naročito u slučaju ograničenog prostora. Sve to ti omogućava da se lako odlučiš za potencijalne dodatke lonaca i posuda, sa kojim ćeš upotpuniti kuhinjsku zbirku.

više
988 proizvoda
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2023 sMind d.o.o., dio Heureka grupe