Povodci za pse

Da li po tvojoj kući trčkara četveronožni ljubimac? Ako je tvoj odgovor potvrdan, pobrini se da tvoj kućni ljubimac ima svoj povodac za pse, koji će mu osigurati dodatnu sigurnost, a time i mirnije i bezbrižnije šetnje. Zato što najbolji prijatelj zaslužuje najbolje, provjeri što smo ti pripremili pod kategorijom povodci za pse na najvećem portalu za uspoređivanje Jeftinije.hr, gdje svoje ponude predstavljaju najpoznatiji brandovi, najveći proizvođači, trgovine i trgovački posrednici povodaca za pse. Osiguraj svom kućnom ljubimcu proizvod, koji će mu donijeti veću sigurnost, kao i prilagodljivost njegovom vratu, odnosno tijelu i neće mu ometati svakodnevne pokrete i hodanje.

Pri izboru povodca za pse na prvom mjestu treba obratiti pažnju na dimenzije, odnosno veličinu. Prilagodi ga, kako njegovoj veličini, tako i uzrastu i vrsti, odnosno rasi tvog psa. Pri tome uzmi u obzir i udobnost i praktičnost takvih proizvoda, i biraj samo najljepše i najkvalitetnije materijale. Naime, samo na taj način možeš spriječiti rano uništavanje ili pucanje ogrlice, odnosno vodilice i povodca za psa, pogotovo u primjeru kada je tvoj četveronožni prijatelj jedan od onih najrazigranijih i najaktivnijih pasa. Od izuzetnog značaja je i odgovarajuća veličina, jer u slučajevima kada je premala i preuska, odnosno pretijesna i previše tvrda, može dovesti do urezivanja, gušenja i drugih poteškoća i povreda.

Pored materijala i dimenzija, raznovrsna, sveobuhvatna, moderna tržišna ponuda ti nudi razne modele, boje, nijanse i printove. Sve popularniji su povodci za pse sa plastičnom drškom koja vlasniku osigurava bolji prihvat. Prednost, također, predstavljaju i povodci za pse koji imaju funkciju zaustavljanja, odnosno „otpuštanja“, koja lako zaustavlja tvog ljubimca ili mu osigurava slobodnije trčanje i šetanje. Također su pogodni i korisni univerzalni, odnosno svestrani povodci za pse, koji su pogodni za sve vremenske uvjete, jer njihov materijal omogućava trajnost, brzo sušenje, odnosno hlađenje.

više
349 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.