Dodaci prehrani za pse

Sigurno svaki vlasnik i vlasnica psa želi da mu on bude najboljeg zdravlja, zadovoljan i veseo četveronožni prijatelj. Da bi to bilo tako, potrebno je osigurati mu najbolju i najpogodniju, a svakako i najkvalitetniju prehranu. Obično je hrana za pse pripremljena sa svim važnim hranljivim sastojcima i mineralima, a prije svega za mladunce, koji pate od nekih zdravstvenih problema ili se oporavljaju od nedavne bolesti ili povrede, kao što su one probavnog trakta ili nakon operacije, potrebno je osigurati dodatke ishrani za pse.

Kod prehrambenih dodataka za pse od najveće važnosti je da je raznovrsna, prije svega uravnotežena sa svakodnevnom prehranom tvog kućnog ljubimca. Prije kupovine je potrebno uzeti u obzir da li su dodaci za pse namijenjeni mladuncima ili su pogodniji za odrasle pse. Od suštinskog značaja su i oznake o sastavu dodataka prehrani za pse, jer samo na taj način ćeš izabrati dodatke prehrani za pse koji će tvom četveronožnom prijatelju najviše odgovarati. Također pažljivo pregledaj sve dodatke, analitičke komponente i pažljivo pročitaj upute za upotrebu. Nakon toga se raspitaj o pravilnom skladištenju i čuvanju, kao i o težini, odnosno količini pakiranja i roku upotrebe.

Ukratko: za pse na današnjem sveobuhvatnom potrošačkom tržištu postoje razni sastojci, kao i hrana napravljena po standardu najvišeg kvaliteta. Ali prilikom raznih zdravstvenih problema za digestivnim traktom najkvalitetnija hrana nije dovoljna, već je potrebno da tvom kućnom ljubimcu osiguraš i dodatke prehrani za pse. Zato nemoj žuriti sa kupovinom, već međusobno usporedi i izaberi najbolje, na osnovu uzrasta, aktivnosti i veličine tvog pasjeg prijatelja. Provjeri i oznake o potencijalnim alergenima i preporučenim dodacima, kao što su glukozamin i kondroitin.

više
Savjeti 0
229 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.