Transporteri za pse

(617 proizvoda)

Da li spadaš među one vlasnike pasa , koji svoje četveronožne prijatelje vode sa sobom na izlet, putovanje ili na kraći odmor? Ukoliko je tvoj odgovor potvrdan, onda ti definitivno treba pogodna i odgovarajuća naprava, odnosno dodatak koji ti pomaže prilikom transporta psa.

U transport za pse, pored ostalog spadaju kutije i kavezi. Bez obzira na vrstu dodatka za transport za pse, prvo i najvažnije je osigurati sigurnu i što manje stresnu vožnju, odnosno putovanje za tvog ljubimca. Ukoliko se pas prvi put vozi u transportu za pse, preporučljivo je da kutiju ili kavez kupiš malo prije putovanja, da bi se pas privikao na nov prostor i miris.

Sa kupovinom transporta za pse nemoj nikada žuriti, već pregledaj i međusobno usporedi brojne proizvode poznatih brandova, proizvođača, trgovina i trgovačkih posrednika. Prije svega je važno da dimenzije transporta za psa budu prilagođene njegovoj veličini, uzrastu, vrsti odnosno pasmini. Tu je i materijal, pa nosivost, stabilnost i čvrstoća koji dodatno doprinose ugođaju, udobnosti i stabilnosti prilikom duge vožnje u transportu za pse.

Moderna, raznovrsna tržišna ponuda za četveronožne prijatelje nudi sve više raznih oblika, modela, kao i već spomenute, razne materijale. Na kraju, među najpopularnije transporte za pse spadaju plastični kavezi, odnosno kutije, a za njima slijede oni od aluminija, kao i oni udobniji i mekaniji, koji su posebno pogodni za dalja putovanja i duže vožnje. Možeš se odlučiti i za one klasične kaveze sa rešetkama, kao i za navlake za automobile, a posebno pogodni za prevoženje pasa su pojasevi za pse, pregrade, torbe za nošenje, auto mreže i drugo.

Prikaži više
617 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe