Hrana za mačke

Da li po tvom domu razigrano trčkara i luta mačji prijatelj? Ukoliko je tvoj odgovor potvrdan, pobrini se da tvoja mačor ili mačka dobiva najkvalitetniju i najukusniju hranu za mačke. Jer: najbolji prijatelj zaslužuje najbolje! Zato provjeri što smo ti pripremili pod kategorijom hrana za mačke na najvećem portalu za uspoređivanje Jeftinije.hr, gdje svoju ponudu predstavljaju samo najpoznatiji brandovi, najbolji proizvođači, trgovine i trgovački posrednici hrane za mačke. Osiguraj svom kućnom ljubimcu svakodnevne obroke koji će sadržati što više vitamina i minerala, kao i hranu za mačke koja je najukusnija i hrskava, a tvojoj mački osigurava najviši nivo energije.

Kod hrane za mačke je od izuzetne važnosti da je raznovrsna, a prije svega uravnotežena. Prije kupovine je potrebno provjeriti da li je namijenjena mladuncima ili je pogodnija za odrasle mačke. Također, izuzetno su važne i oznake o sastavu hrane za mačke, jer samo na taj način svom četveronožnom prijatelju možeš osigurati ono što mu najviše odgovara. Pored toga, pažljivo pregledaj i dodatke i analitičke komponente, i naravno pažljivo pročitaj upute za upotrebu. Raspitaj se i o pravilnom skladištenju i čuvanju, kao i o težini, odnosno količini pakiranja i roku upotrebe.

Ukratko: današnje sveobuhvatno tržište za mačke obuhvaća razne sastojke, kao i hranu proizvedenu po standardima najvišeg kvaliteta. Zato nemoj žuriti sa kupovinom, već usporedi i izaberi samo najbolje na osnovu uzrasta, aktivnosti i veličini svog mačjeg prijatelja. Provjeri i oznake o potencijalnim alergenima i preporučenim dodataka, odnosno dopuna prehrani.

više

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Dan životinja: Pobrini se da je tvoja maca sretna!

Hoće li u tvoj dom doći mačka ili već imaš mijaukajučeg dlakavca kod kuće? U svakom slučaju, moraš ...

Oprema za mačke

Briga za vašeg kućnog ljubimca je vrlo važna. Kako bi povećali kvalitetu života vašeg kućnog ljubimca, ...

Prehrana kućnih ljubimaca

Važan dio pravilne brige za kućne ljubimce je i odabir prave hrane. Kako bi vaši ljubimci živjeli zdravo ...

Prikaži sve savjete za kupovinu
4492 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.