Transporteri za mačke

(81 proizvod)

Da li spadaš u one vlasnike mački koji svoje četveronožne prijatelje vole voditi na izlet, putovanje ili na kraći odmor? Ukoliko je tvoj odgovor potvrdan, onda ti sigurno trebaju pogodni i odgovarajući dodaci, koji pomažu prilikom transporta mačke.

Transport za mačke, pored ostalog uključuje kutije i kaveze. Bez obzira na to koju vrstu dodatka za transport za mačke želiš, na prvom mjestu se pobrini da je sigurna i što manje stresna vožnja, odnosno putovanje tvog ljubimca. Ukoliko se mačka prvi put vozi u transportu za mačke, preporučuje se kutiju ili kavez kupiti malo prije putovanja, da bi se mačka malo navikla na njega, kao i da osjeti njegov prostor i miris.

Sa kupovinom transporta za mačke nemoj nikada žuriti, već prvo međusobno usporedi brojne proizvode poznatih brandova, proizvođača, trgovina i trgovačkih posrednika. Prije svega spomenutog, dimenzije transporta za mačke treba prilagoditi njenoj veličini, uzrastu i vrsti. Pored ostalog materijal, kao i nosivost, stabilnost i čvrstoća doprinose dodatnoj udobnosti , ugođaju i vožnji transporta za mačke.

Moderna, raznovrsna tržišna ponuda za četveronožne prijatelje donosi razne oblike, modele, kao i spomenute moderne materijale. Među najpopularnije transporte za mačke spadaju plastični kavezi, odnosno kutije, zatim aluminijski, koji su preporučljiviji, udobniji i mekaniji, posebno tokom dužih putovanja i vožnji. Možeš birati između klasičnih kaveza sa rešetkama, ali i navlaka za automobile, koji su pogodni za prevoženje i sigurnosni pojasevi za mačke, pregrade, noseće torbe, auto mreže i drugo.

Prikaži više
81 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe