Kavezi i kućice za glodavce

Da li tvoj dom obogaćuje četveronožni kućni ljubimac? Ako je tvoj odgovor potvrdan, pobrini se sa da tvoj životinjski prijatelj ima udoban i prostran boravak. Sa kavezom ili kućicom za glodavce osiguraj mu veću sigurnost, mirnije i bezbrižnije noći, kao i udoban san za svog kućnog ljubimca. Pošto najbolji prijatelj zaslužuje najbolje, provjeri što smo ti pripremili pod kategorijom kaveza i kućica za glodavce na najvećem portalu za uspoređivanje Jeftinije.hr, gdje svoju ponudu predstavljaju najpoznatiji brandovi, najbolji proizvođači, trgovine, trgovački posrednici kaveza i kućica za glodavce. Osiguraj svom kućnom ljubimcu prostor, odnosno prebivalište, koje će mu osigurati veću sigurnost, kao i pružiti mu takav ugođaj koji će mu osigurati zadovoljstvo, relaksaciju, kao i odgovarajući stupanj toliko potrebne energije.

Kod kaveza i kućica za glodavce od izuzetnog značaja je, odlučiti se za one prilagođene uzrastu, starosti i veličini ili vrsti tvog glodavca. Naime: samo na takav način u njemu prilagođenom prostoru možeš mu osigurati kraljevski tretmani i kvalitetan san i odmor, kada se umori od druženja, igre ili trčanja. Također, glodavci u svojim kavezima i kućicama za glodavce obavljaju svakodnevno vježbanje, igraju se i skrivaju. Zato se prije kupovine provjeri kavez ili kućicu za glodavce i osiguraj mu pogodan prostor za realizaciju svega navedenog. Među kavezima i kućicama za glodavce se odluči na osnovu materijala i oblika, a bolji izgled će ti osigurati šareni donji dio kaveza ili kućice za glodavce. Gornji metalni dio treba biti odvojiv i na taj način da osiguraj lakše čišćenje, odnosno održavanje.

Pored svih spomenutih kriterijima za kupovinu razmisli i o kavezu ili kućici za glodavce, koji osiguravaju trajnost i kompaktan boravak, koji je pogodan i za glodavce sa raznim zdravstvenim problemima.

više
Proizvodi dodani za usporedbu (1)
Za usporedbu ti nedostaje još 1 proizvod.
Na popisu proizvoda klikom na Usporedi označi one proizvode koje želiš dodati u usporedbu. Za završetak klikni na zeleni gumb Usporedi odabrane proizvode.

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Oprema za glodavce

Neke životinje su prikladne samo za kuće s okućnicom, no unatoč tome neki vlasnici ih kupuju i u slučaju, ...

Prikaži sve savjete za kupovinu
51 proizvod
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2019 sMind d.o.o.