Njega i higijena za glodavce

Da li se u tvom domu igra, šeta ili radosno valja neki hrčak, činčila, miš ili neki drugi glodavac? Ukoliko je tvoj odgovor potvrdan, pobrini se da tvoj životinjski prijatelj bude lijepo njegovan, zdrav i zadovoljan. U tome ti svakako pomaže njega i higijena za glodavce, koja je pogodna kako za mladunčad, tako i za one veće, odrasle glodavce. Pošto najbolji životinjski prijatelj zaslužuje najbolje, provjeri što smo ti pripremili pod kategorijom njega i higijena za glodavce na najvećem portalu za uspoređivanje Jeftinije.hr, gdje svoje ponude predstavljaju najpoznatiji brandovi, najveći proizvođači, trgovine i trgovački posrednici njege i higijene za glodavce. Osiguraj svom kućnom ljubimcu proizvod, koji će mu proljepšati dlaku i riješiti ga neugodnosti sa dosadnim buhama, pomoći će njegovom zdravlju, čistoći i urednosti. Većina glodavca se mnogo bolje osjeća ako su im uredni, njegovani i čisti njihovi kavezi, a to u velikoj mjeri doprinosi njihovoj većoj radosti i dobrom raspoloženju. Zato, pored njege i higijene glodavca, osiguraj i urednost i čistoću njihovog prebivališta.

U okviru njege i higijene glodavca, pored ostalog, možeš pronaći četke, odnosno češljeve koji im pomažu da im dlaka bude uvijek uredna i održavana, a pored toga sa kože im efikasno uklanjaš i već spomenute buhe. Prije nego što počneš sa izabranim češljem, dobro očetkaj dlake svog glodavca i tako ukloni dobivene čvorove koji mogu oštetiti fine zupce češlja. Prije nego što počneš sa četkanjem, zaštiti prostor nekim plahtom ili krpom, koji će zadržati odvojene buhe i larve. Preporučljivo je da svog ljubimca češljaš u smjeru rasta dlake, a posebno treba voditi računa u područjima oko ušiju , na korijenu repa i na vratu. Nakon upotrebe četke ili češlja, potopi ih u blagu otopinu sredstva za dezinfekciju, koji će eliminirati prenošenje buha prilikom sljedećeg češljanja. Za još bolji efekt četku ili češalj možeš koristiti u kombinaciji sa praškom protiv buha.

U svakom slučaju: osiguraj svom kućnom ljubimcu besprijekorno uredan i zdrav izgled, a u tome ti mogu pomoći proizvodi za njegu i higijenu glodavca, koji neće biti iritantni i škodljivi za kožu i dlaku glodavca. Također se pobrini i za urednost njihovog boravka, a tako se brineš za sve vrste glodavca.

više
Savjeti 0
Cijena
MIN MAX

Pretraži po brandu

Ne propusti

2 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.