Oprema za kaveze

Ako spadaš u ljubitelje glodavaca, u tvom domu onda mora da je neko morsko prase, miš, lasica, činčila, hrčak ili neki drugi glodavac, a možda planiraš i nabavku novog, onda ti sigurno treba i sva neophodna oprema za kavez. Ukoliko je nemaš, brzo provjeri što ti je sve neophodno da bi tvoj kućni ljubimac bio bezbrižan, zadovoljan, sretan i da mu je udobno.

U opremu za kaveze pored ostalog spadaju kućice, tuneli, posude i hranilice za ukusne i hranljive obroke tvojih glodavca, a tu su i kotači za trčanje, vježbanje i igranje, mostovi i stepenice koji osiguravaju najviši nivo zabave, gnijezda i svi potrebni materijali za ostalo, stalci i drugo. Također, u kategoriji opreme za kavez izaberi između visećih mreža, odnosno visećih kreveta, kupaona i pijeska za kopanje i wc-a. Pored svih spomenutih dodataka i opreme za kaveze, pažnju prvenstveno obrati na dimenzije, veličinu pojedinačnih predmeta, da bi sve bilo prilagođeno raspoloživom prostoru. Također, ne žuri sa kupovinom, već svom životinjskom prijatelju osiguraj najbolje, najkvalitetnije, izdržljive materijale, koji će mu osigurati odgovarajuću nosivost, stabilnost i dugotrajnost.

U omiljene materijale opreme za kaveze spadaju tradicionalno, klasično i dalje najpopularnije drvo, koje je za glodavce pogodno i popularno prvenstveno zbog njihovog čestog grickanja i glodanja. Sa plastičnom opremom za kaveze osiguravaš lako održavanje i čišćenje, jer sa ovom vrstom materijala najlakše održavaš odgovarajuću higijenu. Tkanina je pogodno prije svega za vješanje na krevet ili viseću mrežu, jer je nekako mekana i pruža veću udobnost, ugođaj i kraljevski san, kao i ogromno zadovoljstvo kućnog ljubimca. Travnata i prirodna vlakna pružaju prijatan izgled, a gladnim glodavcima osiguravaju zdrav i ukusan obrok.

više
Cijena
MIN MAX

Pretraži po brandu

Boja

Vrsta opreme

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Zec ili ribica? Pa ne za ručak!

Ako želiš izaći iz uobičajenih okvira, možeš za ljubimaca uzeti nešto drugo osim psa ili mačke. Kako ...

Oprema za glodavce

Neke životinje su prikladne samo za kuće s okućnicom, no unatoč tome neki vlasnici ih kupuju i u slučaju, ...

Prikaži sve savjete za kupovinu
14 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.