Transporteri za glodavce

Da li ti spadaš u one vlasnike kućnih ljubimaca koji vole svoje životinjske prijatelje voditi sa sobom na izlet, putovanje ili na kratak odmor? Ukoliko je tvoj odgovor potvrdan, onda ti je sigurno potreban pogodan i odgovarajući dodatak, odnosno dodaci, koji ti pomažu prilikom transporta.

U transport za glodavce spadaju sanduci i kavezi. Pored toga, oni se razlikuju po kategoriji i vrsti dodatka za transport koji, na prvom mjestu, trebaju osigurati sigurnost i što je moguće manje stresnu vožnju, odnosno putovanje za tvog glodavca. Ukoliko se lasica, činčila, miš, hrčak, morsko prase ili neki drugi glodavac prvi put vozi u transportu za glodavce, preporučuje se da sanduk ili kavez kupiš malo prije samog putovanja, da bi se ljubimac malo naviknuo na njega, odnosno da ga okusi i istraži nov prostor i njegov miris.

Nemoj nikada požurivati sa nabavkom transporta za glodavce, već međusobno usporedi brojne proizvode poznatih brandova, proizvođača, trgovina i trgovačkih posrednika. Svakako je veoma važno da dimenzije transporta za glodavce prilagodiš veličini, uzrastu i vrsti glodavca. Tu je i materijal, a samim tim i nosivost, stabilnost i čvrstoća koji doprinose udobnosti, ugođaju i dugoročnoj stabilnosti transporta za glodavce.

Moderna raznovrsna tržišna ponuda transporta za kućne ljubimce sve više pruža različite oblike, modele, kao i već spomenute materijale. Među posljednjim i najomiljenijim transportom za glodavce su plastični ili metalni kavezi i sanduci, koji mogu biti i od aluminija, ali su preporučljiviji udobni i mekani, posebno tokom dužih vožnji i dalekih putovanja. Možeš i odlučiti za klasične žičane kaveze, a najpopularniji su oni koji su opremljeni ručkom radi lakšeg prijenosa.

više
Cijena
MIN MAX

Pretraži po brandu

Boja

Tip transportera

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Oprema za glodavce

Neke životinje su prikladne samo za kuće s okućnicom, no unatoč tome neki vlasnici ih kupuju i u slučaju, ...

Prikaži sve savjete za kupovinu

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.