Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Tip transportera

Transporteri za glodavce

(7 proizvoda)

Da li ti spadaš u one vlasnike kućnih ljubimaca koji vole svoje životinjske prijatelje voditi sa sobom na izlet, putovanje ili na kratak odmor? Ukoliko je tvoj odgovor potvrdan, onda ti je sigurno potreban pogodan i odgovarajući dodatak, odnosno dodaci, koji ti pomažu prilikom transporta.

U transport za glodavce spadaju sanduci i kavezi. Pored toga, oni se razlikuju po kategoriji i vrsti dodatka za transport koji, na prvom mjestu, trebaju osigurati sigurnost i što je moguće manje stresnu vožnju, odnosno putovanje za tvog glodavca. Ukoliko se lasica, činčila, miš, hrčak, morsko prase ili neki drugi glodavac prvi put vozi u transportu za glodavce, preporučuje se da sanduk ili kavez kupiš malo prije samog putovanja, da bi se ljubimac malo naviknuo na njega, odnosno da ga okusi i istraži nov prostor i njegov miris.

Nemoj nikada požurivati sa nabavkom transporta za glodavce, već međusobno usporedi brojne proizvode poznatih brandova, proizvođača, trgovina i trgovačkih posrednika. Svakako je veoma važno da dimenzije transporta za glodavce prilagodiš veličini, uzrastu i vrsti glodavca. Tu je i materijal, a samim tim i nosivost, stabilnost i čvrstoća koji doprinose udobnosti, ugođaju i dugoročnoj stabilnosti transporta za glodavce.

Moderna raznovrsna tržišna ponuda transporta za kućne ljubimce sve više pruža različite oblike, modele, kao i već spomenute materijale. Među posljednjim i najomiljenijim transportom za glodavce su plastični ili metalni kavezi i sanduci, koji mogu biti i od aluminija, ali su preporučljiviji udobni i mekani, posebno tokom dužih vožnji i dalekih putovanja. Možeš i odlučiti za klasične žičane kaveze, a najpopularniji su oni koji su opremljeni ručkom radi lakšeg prijenosa.

Prikaži više

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe