Za televizore

Jesi li uopće svjestan koliko dodatnih mogućnosti podupiru noviji televizori, a ti ih puštaš neiskorištene? Načini korištenja koje zna većina nas su daleko ispod mogućnosti suvremene tehnologije. Prije kupnje detaljno pogledaj široku ponudu opreme i pobrini se da počneš uživati u pogodnostima koje su ti na raspolaganju.

Možeš naći različite daljinske upravljače, prijemnike, nosače i mnoge druge dijelove opreme, na primjer različite mogućnosti nadogradnje.

Daljinski upravljač omogućuje upravljanje televizije na daljinu i omogućuje funkcije koje bez upravljača ne bi mogli napraviti. Poznajemo tipske i univerzalne daljinske upravljače što znači da su prvi namijenjeni samo jednom ili točno određenom modelu televizije nekog proizvođača dok su univerzalni kompatibilni sa većinom modela i proizvođača na tržištu.

Prijemnici su namijenjeni prvenstveno primanju digitalnog signala, primjenjivi su pogotovo na starijim televizijama jer nove obično već imaju ugrađen digitalni prijemnik. Postoje i napredniji prijemnici preko kojih na primjer možeš presnimavati stare kazete u digitalni oblik ili snimati najdraže programe s najvećom kvalitetom. Često imaju različite priključke i zato na njih možeš povezati različite naprave.

Nosači za televizije su obično zidni, ali mogu biti i stropni. Njihova je namjena postavljanje vašeg prijemnika na zid odnosno strop s čime možete uštedjeti puno prostora. Nosači su različitih veličina i s različitim maksimalnim kapacitetom, njihov se oblik od modela do modela razlikuje.

Upozoriti treba i na opremu koja proširuje djelovanje tvoje televizije. S raznim dodacima možeš svoj (noviji) televizor nadograditi s funkcijom pametnog televizora koja ti omogućuje korištenje interneta, igranje igara, gledanje video snimaka...

Pri kupnji daljinskog upravljača moraš paziti da odgovara tvom televizoru inače će biti neupotrebljiv. Prije kupnje nosača pogledaj njegov maksimalan kapacitet i veličinu ekrana te usporedi sa svojom televizijom.

više
Savjeti 0
Proizvodi dodani za usporedbu (1)
Za usporedbu ti nedostaje još 1 proizvod.
Na popisu proizvoda klikom na Usporedi označi one proizvode koje želiš dodati u usporedbu. Za završetak klikni na zeleni gumb Usporedi odabrane proizvode.
Cijena
MIN MAX

Pretraži po brandu

Boja

Vrsta dodatne opreme

Ne propusti

Komentari

Prije 3 godine

QUADRO sobna antena SA-201

QUADRO sobna antena SA-201

antena je ok

885 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2019 sMind d.o.o.