Potraži među prikazanim proizvodima

Igračke za ptice

(77 proizvoda)

Da li u tvojoj kući prelijeće i obogaćuje je neka od kućnih ptica ili šareni papagaj? Ukoliko je tvoj odgovor potvrdan, osiguraj da tvoj životinjski prijatelj bude razigran, veseo i raspoložen. U tome ti svakako mogu pomoći igračke za ptice, koje su pogodne kako za mlade ptiće, tako i za one veće razigrane ptice. Pošto najbolji prijatelj zaslužuje najbolje, provjeri što smo ti pripremili pod kategorijom igračke za ptice na najvećem portalu za uspoređivanje Jeftinije.hr, gdje svoje ponude predstavljaju najbolji brandovi, najbolji proizvođači, trgovine i trgovački posrednici igračaka za ptice. Nabavi svom kućnom ljubimcu igračku koja će mu uljepšati svakodnevicu i osigurati dodatnu radost, kao i dobru volju, a odagnati će dosadu čak i kada se pripremaš za neke druge poslove u kući.

Među igračkama za ptice se nalaze viseći mostovi, kao i igračke za ptice od drveta, konopi obloženi pamukom, drvene kuglice i zvončići, za igranje ili grickanje, pamučni obruči, ciljne šipke, sjedište od pamučnog užeta i drugo. Igračke za ptice dolaze do izražaja kako kod mladih ptića, tako i kod onih odraslih pernatih životinja, koje sjede, guguču ili skakuću i spontano „prekopavaju“ svakodnevno kavez, a shodno tome, pjevuše i zvižde veselo ujutro, popodne ili uvečer.

U svakom slučaju: osiguraj svom kućnom ljubimcu razigran i radostan dan, a uz njega ćeš se i ti zabaviti. Nabavi svom ptiću, ptičici ili papagaju drvene, plastične, platnene ili pamučne dodatke, zvončiće, konope i ostale igračke za ptice, koje su pogodne za igru polijetanja, kao i ljuljanje i sjedenje. Istovremeno mu trebaš osigurati igračku koja je napravljena po u skladu sa najvišim standardima kvaliteta, od neškodljivih i pticama prijatnih materijala.

Prikaži više
77 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe