Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Ormarić / stalak

Terariji

(42 proizvoda)

Da li je tvoj dom bogatiji za gmižućeg kućnog ljubimca? Ako je tvoj odgovor potvrdan, pobrini se da tvoj životinjski prijatelj ima udobno i prostrano prebivalište. Sa terarijom se pobrini za veću sigurnost, mirne i bezbrižne noći , kao i za udobno spavanje tvog kućnog ljubimca. Pošto tvoj najbolji prijatelj zaslužuje samo najbolje, provjeri što smo ti pripremili u kategoriji terarija na najvećem portalu za uspoređivanje Jeftinije.hr, koji predstavlja svoju ponudu najpoznatijih brandova, najboljih proizvođača, trgovina i trgovačkih posrednika za terarije. Osiguraj svom kućnom ljubimcu prostor, odnosno prebivalište, koje će mu osigurati dodatnu sigurnost, kao i veliku udobnost i zadovoljstvo, kao i opuštenost, a to će tvom gmizavcu osigurati odgovarajući stupanj potrebne energije.

Kod terarija je izuzetno važno odlučiti za onaj, koji je prilagođen uzrastu, veličini, kao i vrsti tvog gmizavca. Naime: samo na taj način će mu u prilagođenom prostoru biti kraljevski tretman za spavanje i kvalitetan odmor, kada se zasiti druženja ili se recimo, umori od penjanja. Gmazovi se u svojim terarijima igraju, hrane i spavaju. Zato prije kupovine provjeri, da li odabrani terarij pruža odgovarajući prostor za obavljanje svega navedenog. Također, među terarijima se odluči na osnovu materijala i oblika, a ljepši izgled obično pružaju različiti stakleni oblici. Nabavi onaj sa gornjim plastičnim poklopcem koji se odvaja, jer će to olakšati čišćenje, odnosno održavanje.

Pored svih spomenutih kriterija, trebaš razmisliti i o terariju, koji osigurava trajno i kompaktno prebivalište, zato pažnju usmjeravaj na dimenzije, kao i na zapreminu, širinu stakla, eventualni nivo vode, važan otvor za žarulju, kao i bitan ključ sa bravom.

Prikaži više
42 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe