Ručne škare

(380 proizvoda)

Imaš li u kutovima travnatih površina dijelove koje treba podrezati, a kosilica ih ne može dohvatiti? Rješenje za to su ručne škare za obrezivanje trave, s kojima će ovaj problem biti brzo otklonjen.

Da li zbog visine voćaka, grmlja i živice ne možeš doći do svih grana i zbog tog posao prepuštaš drugima? Ili zbog visine moraš koristiti velike ljestve koje nisu sigurne? Da to ne bi bio slučaj, možeš pronaći među širokom ponudom trgovina teleskopske škare za vrt. Njihova prednost je ta što s njima možeš rezati one visoke, ali i one niže grane.

Međutim, ako tvoj rad karakterizira ekstremna preciznost i želiš vrt koji će izgledati besprijekorno, moraš među opremom imati i ručne vrtlarske škare, koje će ti svakako pomoći u postizanju ciljeva. Iako nekad dobro dođu, preduge teleskopske škare može biti problem držati, a time i posao postaje teži te se produljuje njegovo vrijeme. Prednost ručnih škara je također u zaključavanju, što olakšava njihovo skladištenje i između ostalog, sprječava moguće nezgode pri rezanju.

Osim duljine, škare trebaš odabrati na temelju željenog promjer reza, pa stoga glavni faktor u odabiru predstavlja vrsta škara i njihova upotreba. Kvaliteta oštrice može olakšati posao, jer deblje grane zahtijevaju više snage prilikom korištenja, pa je stoga sa kvalitetnijim oštricama rezidba (barem donekle) lakša.

Izaberi najkvalitetnije i najprikladnije škare, ali mi ti u tome možemo pomoći tako da posjetiš i pregledaš našu web stranicu Jeftinije.hr. S veseljem smo za tebe pripremili najveću ponudu najboljih trgovina koje u svojoj ponudi imaju takve škare, koje će ti sigurno dobro poslužiti.

Prikaži više
380 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe