Čišćenje bazena

(181 proizvod)

Kako bi kupanje u bazenu bilo ugodno kao i besprijekorno čisto, treba voditi stalnu brigu o čišćenju. Stoga nabavi specijaliziranu opreme i započni već u proljeće s čišćenjem bazena, tako da je spreman za nezaboravno iskustvo u ljetnim mjesecima u tvom dvorištu ili da s njom redovito održavaš čistoću, tako da zaustaviš bakterije da pronađi svoj novi dom.

Prilikom čišćenja bazena sigurno će ti dobro doći usisavač za bazen koji čisti dno, zidove, dok istovremeno izbacuješ prljavštinu iz vode koja cirkulira kroz ugrađeni filter. Prilikom odabira usisavača odaberi onaj koji je dovoljno jak, tako da ima dovoljno kapaciteta za usisavanje. Inače bi se moglo dogoditi da posao ne bude obavljen dobro, pa će bakterije i dalje naseljavati tvoj bazen i na taj način spriječiti bezbrižno zabavljanje u vodi Također, usisivač za čišćenje bazena izaberi na temelju snage motora, dužine kabela za napajanje, gdje prednost imaju oni usisavači koji su prikladni i prilagođeni različitim oblicima bazena, kao i različitim materijalima (folija, keramika, poliester, beton, itd.) Također mogućnost sklapanja usisavača vrlo lako provjeriš prilikom kupovine. Obrati pozornost i na kapacitet filtriranja, protok pumpe, na dužinu programiranja rada, a prednost svakako predstavlja daljinski upravljač s senzorom pokreta. On ti omogućava jednostavno ručno upravljanje s usisavačem, pa čišćenje bazena postaje jednostavnije i zabavnije.

Za čišćenje bazena možeš koristiti i set za čišćenje, četku s kojom možeš ukloniti najtvrdokorniju prljavštinu, s odgovarajućim čistilom uništiti ćeš čak i najotpornije bakterije, a s dodacima dohvatiš i ono što prije nisi mogao očistiti. Isto tako postoji širok raspon proizvoda i pripravaka za uklanjanje kamenca i organske nečistoće, koja se nalazi na rubovima bazena i koja se akumulira tijekom sezone kupanja.

Prikaži više
181 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe