Oprema i pribor za bazene

(232 proizvoda)

Bazen je sve što ti je potrebno za bezbrižan odmor u tvom vrtu. Da bi to uistinu bilo bezbrižno, nabavi opremu i pribor za bazene, koja će ti osigurati nesmetano kretanje, plivanje ili jednostavno namakanje u vlastitom vodenom odmaralištu.

Ako želiš otjerati neprimjerene i neželjene mikroorganizme, a također i zaštititi bazen i vodu u njoj, između ostalog iz široke ponude opreme i pribora za bazene odaberi pokrivače. Pokrivala za bazen će između ostalog, doprinijeti suzbijanju prekomjernog isparavanja vode te će štititi bazen od nečistoća iz okoliša, kao i protiv peludi i upadanja malih životinjica i insekata. Kada kupuješ pokrivač za bazen posebno obrati pozornost na oblik i veličinu, odnosno promjer bazena. Naime preveliki ili premali pokrivači mogu donijeti nove neugodnosti zbog neodgovarajuće veličini jer više ne služe za ono za što su namijenjeni.

Među potrebnom opremom i priborom za bazene je sigurno podloga za bazene, namijenjena za one bazene koji nisu sagrađeni nego su napuhani ili su samo složeni. Podloga će zaštititi tvoj travnjak i ostale površine u tvom vrtu. I ovdje također dobro obrati pozornost na potrebnu veličinu, oblik i kvalitetu materijala.

Dodatna oprema i pribor za bazene vrlo su korisni. Osiguraj za sebe i najmilije najkvalitetnije ljestve koje će vam omogućiti da brzo i sigurno ulazite i izlazite iz bazena. Međutim, ako se ljestve razbiju, ti ih pričvrsti ili popravi s raznolikom prikladnom opremom i priborom za bazene. K tome potraži i dodatni materijal koji će ti osim za popravak ljestvi dobro doći za popravak i održavanje oko bazena.

Prikaži više
232 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe