Zabava u bazenu

(432 proizvoda)

Što može biti ugodnije i više opuštajuće od brčkanja u bazenu u društvu svoje djece, obitelji, prijatelja ili susjeda? Želiš zabavu u bazenu? Da bi ona bila uistinu nezaboravna, pobrini se za različite dodatke na napuhavanje koji će djeci omogućiti razigrane ljetne trenutke, za odrasle možeš nabaviti loptu na napuhavanje, pa igrati recimo odbojku na pijesku ili neke druge igre koje lako preseliš u bazen.

Za najmlađe nabavi opremu na napuhavanje, s kojom će se veselo igrati sa svojim prijateljima. Odabir prilagodi prostoru kojeg imaš u svom domu, pa tako možeš birati između različitih veličina, oblika i motiva. Dječake će sigurno oduševiti dvorac, zmaj, automobil ili neki omiljeni crtani junaci. Djevojke će sigurno uživati u prekrasnom, roza, Hello Kitty ili Barbie objektu na napuhavanje koji će im pružiti odličnu zabavu u bazenu.

Kao i kod svake zabave, tako i kod zabave u bazenu, potrebno je pobrinuti se za sigurnost. Stoga odaberi igrališta i igračke na napuhavanje tako da su prilagođeni uzrastu tvoje djece. Pazi za kvalitetu materijala koji može izdržati visoke temperature, habanje i ogrebotine, kamenac i slično.

Za malu djecu koja zabava u bazenu tek počinju otkrivati, nabavi razne igračke na napuhavanje koje su pogodne za njih. Pri tom opet pozornost na veličinu, dob i materijal te prostor koji imaš na raspolaganju za postavljanje i spremanje dodataka u bazenu. Velika prednost su igračke na napuhavanje, jer ih lako u bilo koje vrijeme ispušeš, složiš i spremiš do sljedeće sezone kupanja.

Na Jeftinije.hr pogledaj široku ponudu igračaka na napuhavanje i dodataka koji su pogodni za zabavu u bazenu. Pripremili smo ti usporedbu brojnih proizvođača, trgovaca i trgovačkih posrednika koji nude razne proizvode s kojima ti u bazenu sigurno nikada neće biti dosadno.

Prikaži više
432 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe