Kuhinjski blokovi

(369 proizvoda)

Za mnoge kuhinja predstavlja kreativnu radionicu ili umjetnički atelje. Tamo možeš izraziti svoju maštu, kreirati ili istraživati nova, neprovjera jela, s kojima možeš dodatno razveseliti obitelj, djecu, prijatelje, poznanike i susjede koji su iznenada došli u posjet. Tu se stvaraju novi recepti, a kuhinja je prostor u kojem možeš uživati s cijelom obitelji u pečenju ili kuhanju svakodnevnih obroka.

Da bi vrijeme provedeno u kuhinji što zabavnije, dobro je imati takvu u kojoj se osjećaš ugodno i zadovoljno te da raspored kuhinjskih elemenata omogućava nesmetano kretanje. Ako ti sastavljanje vlastite kuhinje ne ide baš od ruke, možeš pretražiti raznoliku ponudu već složenih i dizajniranih kuhinja. Pri tome pripazi na dimenzije i da je prilagođena raspoloživom prostor. Možeš birati između različitih modela, koji se razlikuju po izgledu kao i obliku i sastavu. Ako voliš vintage stil, onda je definitivno bolji izbor starinska kuhinja imitacije tamnog drveta i valovitog oblika. Međutim, ako više preferiraš modernizam i moderne linije, onda se odluči za čiste, ravne linije, svjetlije nijanse sa sjajnom i poliranom površinom. Naravno, put do konačnog odabira je mnogo složeniji nego što misliš, ali prije svega budi dosljedan svom ukusu.

U slučaju da tvojom kuhinjom često trče mala djeca, sigurniji odabir su kuhinje zaobljenih elemenata nego one oštrih oblika. Također prednost imaju takvi kuhinjski blokovi čiji ormari i ladice imaju mogućnost mekog zatvaranja.

Prilikom kupnje novog kuhinjskog bloka usporedi različite materijale i izaberi one najkvalitetnije. Na taj način ćeš eliminirati moguće labavljenje pojedinačnih elemenata i osigurati dugotrajnost svog kuhinjskog kuta. Posebno se preporuča da noge na kojima stoje elementi budu PVC, kao kod većine moderno opremljenih kuhinjskih blokova, a koriste se kako bi se spriječilo moguće uništenje zbog pretjeranog curenja vode, a time i nepotrebno upijanja vlage.

Prikaži više
369 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe