Podnice

Drveni okviri ili podnice su odličan dodatak tvojem odabranom i udobnom krevetu. Samo kvalitetnim snom budiš se odmoran i zadovoljan. Osiguraj sebi i onima koje voliš, kvalitetan san, tako da osim madraca i okvira kreveta, nabaviš kvalitetnu podnicu.

Možeš birati između različitih podnica ali zadrži fokus na kvaliteti, koja će omogućiti da podnica ostvari svoju svrhu. Drveni okvir ispod madraca poboljšava prozračnost madraca i na taj način značajno produljuje njegov vijek trajanja. Letvice na dnu kreveta omogućavaju puno veću fleksibilnost samog kreveta. Na današnjem tržištu postoje podnice sa dvadeset i šest letvica pa i više, a što više letvica ima, to je krevet fleksibilniji i bolje se prilagođava tvom tijelu. Preporučljivo je odabrati podnice s četrdeset i dvije letvice, a također se preporuča da podnica ne dodiruje madrac.

Ukoliko ti kvalitetan san predstavlja prioritet, povećaj udobnost i funkcionalnost odabirom podnice na podizanje. To je odlična stvar u krevetu kad želiš čitati ili kada si bolestan pa želiš na nekoliko dana podići krevet. Čak i u slučaju ozljede ili boli u nogama, podnicu možeš prilagoditi i podići tamo gdje je to najpotrebnije. U svakom slučaju, najviše pružaju električne podnice, s kojima samo pritiskom na gumb podesiš visinu vlastitog kreveta, kako kod nogu, tako i za glavu. Također možeš podesiti i tvrdoću u lumbalnom dijelu.

Prilikom kupovine podnice obrati pozornost na svoje potrebe i želje, te odaberi onu najviše kvalitete, fleksibilnosti, od najboljih materijala i cijene.

više

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Trendovi u odabiru namještaja u 2019

Neki komadi namještaja su zaista bezvremenski i čine modernu cjelinu čak i onda kada ih koristimo u kombinaciji ...

Prikaži sve savjete za kupovinu
353 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.