Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Madraci

(3975 proizvoda)

Madraci su najvažniji dio sobe i dobrog sna, pa je potrebno pažljivo i promišljeno izabrati novi madrac. Da bi san bio ugodan, kvalitetan i stabilan, osiguraj sebi i svojim voljenima vrhunski madrac po najpovoljnijoj cijeni. Da taj izbor ne bi bio previše težak, pregledaj po stranicama jeftinije.hr i vidi što nude brojni hrvatski i strani proizvođači i trgovine.

Možeš birati među različitim kategorijama udobnosti, madrac prilagodi svome tijelu sa željenom mekoćom ili tvrdoćom i odaberi mekani, srednje tvrdi ili tvrdi madrac. Trenutno na tržištu možeš izabrati neki od klasičnih madraca, kao i one sa suvremenim metodama suspenzije. Među kategorija madraca postoje madraci sa oprugama, madraci od pjene ili kombinirani.

Kada je madrac u pitanju pozornost je bitno usmjeriti na gore navedenu suspenziju, koji osiguravaju optimalnu potporu za tijelo. To je od najveće važnosti, a sve više je poželjno da ima memorijsku pjenu koja održava odgovarajuću temperaturu ležaja te se dobro prilagođava specifičnom obliku tvog tijela. Naravno, prednost imaju madraci izrađeni od najboljih materijala i vlakana koji sprječavaju zagrijavanje tijela i znojenje tijekom noći.

Biraj među različitim dimenzijama madraca i prilagodi ga raspoloživom prostoru. Jer najudobniji i najpraktičniji su viši madraci, osobito onima s poteškoćama prilikom ustajanja iz kreveta. Čak i ako imaš problema s disanjem ili tvoji bližnji, nabavi madrac s raznovrsnim presvlakama koje povećavaju protok zraka, a time se smanjuju napadi alergije i olakšava disanje.

Prikaži više
3975 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe