Spavaće sobe

(471 proizvod)

Spavaća soba je jedan od najvažnijih prostorija u kući ili stanu, jer nam ona služi za kvalitetno opuštanje i spavanje. To je upravo razlog zašto moraš imati sobu u kojoj se osjećaš zadovoljno, opušteno, udobno i ugodno. Kod uređivanja spavaće sobe treba pripaziti na ekonomičnost, praktičnost, udobnost i izgled.

Kod odabira spavaće sobe prvenstveno pripazi na dimenzije prostora, da ne bi poslije bilo potrebno nešto vraćati ili mijenjati. Uredi svoju sobu prema svom ukusu i željama uz pomoć raznih ormara, komoda, krevetom s dodatnim policama i ladicama za spremanje prostora, koji dolaze u raznim bojama i nijansama ili imitaciji drveta. Ako voliš klasičnu ili malo više starinski namještaj, među raznolikom ponudom na jeftinije.hr odaberi tamnije drvo, a ako vam ti je draže moderno i pratiš modu, onda će za tebe biti bolja odabir svjetliji namještaj sa odsjajem. Za bezvremenski izgled možeš odabrati sobe sastavljene od namještaja i elemenata koji su od najkvalitetnijih materijala koji će se pobrinuti za izdržljivost i dugotrajnost.

Među garderobnim ormarima možeš odabrati one sa ili bez ogledala, te ugradbeni ili kutni. Zatim je potrebno odabrati okvir kreveta ili već u potpunosti sastavljen krevet. Ponuda je bogata i raznolika, kao i kvaliteta i pribor za tu namjenu. Ako navečer u krevetu rado gledaš filmove ili čitaš, bilo bi zgodno da imaš još i TV ormar i policu, koja će osigurati prostor za knjige, kad dođe vrijeme za ugasiti svijetlo.

Za tebe i tvoje najmilije pripremili smo največu ponudu mnogih proizvođača spavaćih soba uz pomoć koje ćeš uštedjeti vrijeme u slučaju neodlučnosti. Ti se samo pobrini da slijediš svoje ukus, potrebe i želje, kao i učinkovitu iskoristivost prostora, kvalitete i najbolje cijene.

Prikaži više
471 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe