Potraži među prikazanim proizvodima

Noćni ormarići za dječje sobe

(11 proizvoda)

Za praktično odlaganje stvari, tijekom noći i ujutro i tokom dana, već dugi niz godina koriste se svima omiljeni noćni ormarići, koje obično postavljamo na obje strane kreveta, te je za mnoge i dalje važan dio namještaja. Pa tako i djeca imaju noćni ormarić uz svoj krevet. Omogući svom djetetu dodatni prostor za najpotrebnije stvari, kao što su čaša vode, knjige, budilica, sat, radio ili svjetiljka, i poštedi ga od nepotrebnog ustajanja.

Naravno da odabiremo noćne ormariće koji se uklapaju u stil spavaće sobe ili prostorije. Za dječje sobe obično odabiremo šarene komade namještaja, pa tako i noćni ormarić. Dječaci sigurno više vole veselu plavu, zelenu boju ili one sa motivima njegovih omiljenih crtanih likova. Djevojčicama su definitivno omiljeni noćni ormarići u crvenim, ljubičastim ili ružičastim nijansama, koje podsjećaju na svijet bajki. Isto tako odaberi najbolju kvalitetne materijale koji će osigurati dugotrajnost i veću nosivost noćnog ormarića.

Ako želiš, možeš također odabrati noćni ormarić koji sadrže i nude dodatne ladice. Tako si osiguraš prostor za ostale male predmete koji bi se inače izgubili. No, neki više vole otvorene noćne ormariće, koji stvaraju dojam velikog prostora za pohranu stvari, neki vole one sa malim vratima ili po mogućnosti sa podesivim policama. Vrata ili ladice mogu biti klasični ili se možeš i tu prilagoditi modernoj tehnologiji i odabrati one sa mekim zatvaranjem. Pažljivo izmjeri dimenzije noćnog ormarića, jer u ograničenom prostoru sa prekomjernim dimenzijama može doći do nepotrebnih problema.

Prikaži više
11 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe