Dječji pisaći stolovi

(97 proizvoda)

Ako imaš djecu kod kuće, koja samo što nisu krenula u školu, ili ako tvoja djeca već nose školske torbe, onda znaš koliko je važno osigurati kvalitetan i adekvatan dječji stol.

Prilikom odabira novog ili kod zamjene starog dječjeg stola, bitno je da školarci budu prisutni i da odaberu onaj stol s kojim će biti zadovoljni tako da mogu s veseljem i bez otpora na njemu učiti i pisati domaću zadaću. Pri tome pripazi na odgovarajuće dimenzije: širina, duljina i visina. Najprikladniji odabir su stolovi s podesivim nogama po visini, tako da imaš mogućnost dulje upotrebe podešavanjem po visini i dobi djeteta.

Za dječje stolove je najvažnije da su izrađeni kvalitetno i da su maksimalno stabilni da bi se spriječilo bilo kakvo ljuljanje jer to kod djeteta može uzrokovati pad koncentracije, a time i otežati mogućnost učenja. Dovoljno velika površina dječjeg stola igra izuzetno važnu ulogu, jer je to jedini način da se osigura prostor za sve bilježnice, udžbenika i knjige koji su potrebni za učenje. Možete dodati brojne ladice za bolju iskoristivost prostora ili ormare s policama za veću preglednost i uređenost dječje sobe. Ako dijete dijeli sobu s bratom ili sestrom, potrebno je dječje stolove prilagoditi takvoj situaciji. Stručnjaci savjetuju da je najbolje da svako dijete ima svoj stol, a ako je soba malo manja, onda se prostor namijenjen učenju savi u kut sobe ili ispod kreveta na kat.

Prije kupovine dobro provjeri mjere raspoloživog prostora te razmisli o tome kako i gdje se dječji stol može postaviti tako da dijete ima što više dnevnog svijetla.

Prikaži više
97 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe