Dječje stolice i vreće za sjedenje

(269 proizvoda)

Kako bi dječje sobice bile pomno uređene za bezbrižnu igru, stvaranje i učenje tvog djeteta, osim stolova, ormara i ladica dodatnu udobnost trebaš osigurati izborom dječjih stolica i vreća za sjedenje. Odaberi za njih odgovarajuće dječje stolice i vreće za sjedenje.

Među dječjim stolicama i vrećama za sjedenje odaberi one koje najviše odgovaraju tvom djetetu. Prilagođavanjem odabira stolice njihovoj dobi osigurati ćeš kvalitetno, dobro i uspravno držanje. Zbog zahtjevne školske obveze učenici danas provode mnogo vremena sjedeći za stolovima pa je pravi odabir dječje stolice time još važniji. Stolice sa jastukom, sa ili bez fiksnih kotača, sa ili bez ručnog naslona neke su od odluka pri čijem donošenju je važno da se posavjetuješ sa učenicima i učenicama, kako bi novu akviziciju sa veseljem koristili.

Dječja stolica inače je klasificirana kao tabure, koji je izuzetno popularan zbog raznih oblika, od okruglog ili ovalnog oblika do kocke ili kvadrata. Poznati su i po šarenim bojama pa djeca i tinejdžeri uživaju družeći se uz crvene, zelene, plave i žute taburee. Za djecu, vreće za sjedenje koje su prilagođene njihovom uzrastu postaju sve atraktivnije i poželjnije. Na primjer, nakon dugih sati sjedenja za stolom vole sjediti u vreći za sjedenje, čime oštro, ukočeno držanje mijenjaju za više opuštenu i ugodniju atmosferu.

Između raznih dječjih stolica i vreća za sjedenje odaberi one izrađene od što kvalitetnijeg materijala. Naime: samo na taj način možeš se zaštititi od nepotrebnih ogrebotina, mrlja ili posjekotina. Ako se odlučiš za kožu, održavati ćeš ju lako, brisanjem s kuhinjskom krpom ili ručnikom, ali postoji veći rizik od oštećenja i ogrebotina. Nasuprot tome, vreće za sjedenje, taburei i druge stolice izrađene od tkanine su manje osjetljive na ogrebotine ali je njihovo pranje otežano. Ipak, nedostatke možeš nadomjestiti raznim zakrpama.

Prikaži više
269 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe