Dječji kreveti

Također, ako životni prostor pripremaš za novo razdoblje, bilo da dolazi novi član obitelji ili djeca odrastaju i odlaze ili su prerasla roditeljsku spavaću sobu, vrijeme je za reorganizaciju. Pri izradi ili prenamjeni postojeće dječje sobe potrebno je uzeti u obzir i novi krevet.

Za najmlađe najpogodnije su jaslice ili mali krevetići u sve popularnijoj kombinaciji sa stolom za presvlačenje. Kako dijete odrasta male krevetiće zamjenjuju tradicionalni dječji kreveti ili klasične jaslice. Za nešto stariju djecu najbolji izbor je krevet u kombinaciji s ormarima i radnim stolom. Oni su izvrsni za iskorištavanje prostora, pogotovo ako sobu dijeli nekoliko braće i sestara. U takvim situacijama najbolji izbor je krevet na kat, trenutna ponuda na tržištu nudi fleksibilnije, šarene i one s najomiljenijim likovima iz crtanih filmova za što bolje snove tvog djeteta. Tako, na primjer, možeš za dječaka izabrati krevet u obliku automobila i vatrogasne postaje, a za djevojčicu krevet u obliku dvorca u kojem će djevojčice spavati kao princeze ili Barbie prijateljice.

Krevet tvog djeteta bi trebao biti prije svega po njegovu ukusu, jer tek tada će rado spavati u njemu. Prilagodi prostor, ali ako želiš krevet koji će tvom djetetu služiti dugo vremena bolji izbor predstavlja univerzalni, bezvremenski krevet, iako svaki može biti ukrašen s ukrasnim mrežama, vrećama, torbama ili naljepnicama.

Na našoj web stranici možeš pronaći razne okvire kreveta, koji se zatim po želji slažu i prilagođavaju ostalom dječjem namještaju. Pregledaj što nude brojni hrvatski i inozemni proizvođači namještaja i dječjih predmeta, a među njima odaberi najprikladniji krevet za bebu. Na taj način omogućiti ćeš djetetu najbolje vrijeme, bezbrižnu i veselu igru i najljepše snove.

više

Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Pretraži po brandu

Boja

Ladica ispod kreveta

Podnica

Širina (cm)

MIN MAX

Dužina (cm)

MIN MAX

Materijal

Vrsta dječjeg kreveta

Vrsta okvira kreveta

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Dječja soba treba biti ugodna i sigurna

Dječje sobe trebaju biti šarene i ugodne za djecu da bi za vrijeme odrastanja voljeli boraviti u njima. ...

Prikaži sve savjete za kupovinu
Na Jeftinije.hr aktivno brinemo za sigurnost korisnika i podataka.

Za prikaz proizvoda i ponuda trgovina pričekaj trenutak.

User: 54.81.102.236 289508328

Za dodatna pitanja, pišite na webmaster@ceneje.si

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.