Kompleti za dječju sobu

Kako djeca rastu, neke dječje sobicu rastu s njima u kontinuitetu. Ponuda na tržištu dječjeg namještaja se povećava, komadi namještaja postaju fleksibilni, funkcionalni, složivi i prilagodljivi dječjim potrebama. Stoga pri planiranju, za dijete najvažnijeg dijela kuće ili stana, svakako vodi računa o njegovim potrebama i željama. Ako želiš univerzalnost, kompleti dječjeg namještaja su najprikladniji odabir kreirani za bezvremenost , od djetetovih prvih koraka do tinejdžerske dobi. Tijekom godina njihovog razvoja, pojedine elemente možeš dokupiti i kombinirati. Pri tome trebaš paziti da materijal dijelova namještaja bude onaj najviše kvalitete, jer samo to može osigurati dugoročnu stabilnost i dobru trajnost.

Kako bi se povećala sigurnost dojenčadi i starije djece biraj zaobljene, a ne oštre komade namještaja, a vrata ormara i ladica neka budu sa mekim zatvaranjem.

Prilikom odlučivanja između različitih kompleta za dječju sobu za očekivati je da će prvi kriterij za odabir biti dimenzija kompleta i ograničenost prostora, a nakon toga potreba za dovoljnim skladišnim prostorom. Uz razne ormare, komode, krevete sa okvirima i dodatnim policama i ladicama trebaš donijeti i odluku o boji, nijansi ili imitaciji drveta koji će pridonijeti ukupnom estetskom izgledu dječjeg kutka. Ako sobu dijeli nekoliko braće i sestara raspoloživi prostor u visini najbolje ćeš iskoristiti odabirom kreveta na kat ili kombinacijom kreveta i/ili stola. Trenutna ponuda na hrvatskom i stranom tržištu nudi sve funkcionalne i univerzalne kombinacije, oslikane i dizajnirane u stilu najpopularnijih crtanih junaka.

Neka beba, dijete, školarac ili tinejdžer uživa u idealnom kutku za igranje i učenje, i sa najvećim veseljem svaku večer ode na neizmjerno potreban odmor.

više
Savjeti 0
Proizvodi dodani za usporedbu (1)
Za usporedbu ti nedostaje još 1 proizvod.
Na popisu proizvoda klikom na Usporedi označi one proizvode koje želiš dodati u usporedbu. Za završetak klikni na zeleni gumb Usporedi odabrane proizvode.
250 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2019 sMind d.o.o.