Kupaonske slavine

(3029 proizvoda)

Ako upravo renoviraš ili kupuješ novu kupaonicu, sigurno imaš mnogo detalja na beskrajno dugom popisu, koji vodi do cjelovitog opremanja kupaonskog kutka u kući ili stanu. Na gore navedenom popisu pod listom prioriteta sigurno je i odabir slavine, kao jedan od najvažnijih i neophodnih elemenata u kupaonici.

Pri kupnji odgovarajuće kupaonske slavine vodi računa da bude izrađena od najkvalitetnijeg materijala kako bi te služila dugi niz godina. Izborom najboljeg materijala izbjeći ćeš nepotrebne popravke zbog npr. curenja vode, labavosti ili nepravilnog postavljanja kupaonskih elemenata. Najkvalitetnije slavine su obično izrađene od izdržljive mjedi, što ih čini dugotrajnima, no svakako moraš osigurati pravilnu čistoću i higijenu elemenata. Najviše pažnje trebaš posvetiti uklanjanju kamenca.

Prilikom kupnje kupaonskih slavina vodi računa da su uporaba i funkcionalnost usklađeni, kao i ulaz, tlak protoka i temperatura vode kao i sama metoda za pripremu tople vode. Važno je prilagoditi duljinu kupaonskih slavina veličini kupaonice kako bi se izbjegli različiti nepotrebni efekti ili posljedice. Neka te pri kupnji usmjerava način protoka vode, koji može biti u obliku tuša ili klasičnog okruglog mlaza.

Čak i kupaonske slavine mogu pratiti tvoj ukus i stil opremanja doma. Možeš birati između rustikalnog, tradicionalnog ili modernog izgleda. Slijedom modernog stila možeš izabrati elektronske kupaonske slavine koje pomoću senzora detektiraju početak i kraj protoka vode. Sve popularnije su i slavine sa LED lampicom koja automatski mijenja boju ovisno o temperaturi vode. One ne samo da su estetski poželjne, već mogu osigurati veću zaštitu od prehladne ili previše vruće vode i tako spriječiti zadobivanje opeklina ili ozeblina.

Prikaži više
3029 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe