Kupaonske slavine

Ako upravo renoviraš ili kupuješ novu kupaonicu, sigurno imaš mnogo detalja na beskrajno dugom popisu, koji vodi do cjelovitog opremanja kupaonskog kutka u kući ili stanu. Na gore navedenom popisu pod listom prioriteta sigurno je i odabir slavine, kao jedan od najvažnijih i neophodnih elemenata u kupaonici.

Pri kupnji odgovarajuće kupaonske slavine vodi računa da bude izrađena od najkvalitetnijeg materijala kako bi te služila dugi niz godina. Izborom najboljeg materijala izbjeći ćeš nepotrebne popravke zbog npr. curenja vode, labavosti ili nepravilnog postavljanja kupaonskih elemenata. Najkvalitetnije slavine su obično izrađene od izdržljive mjedi, što ih čini dugotrajnima, no svakako moraš osigurati pravilnu čistoću i higijenu elemenata. Najviše pažnje trebaš posvetiti uklanjanju kamenca.

Prilikom kupnje kupaonskih slavina vodi računa da su uporaba i funkcionalnost usklađeni, kao i ulaz, tlak protoka i temperatura vode kao i sama metoda za pripremu tople vode. Važno je prilagoditi duljinu kupaonskih slavina veličini kupaonice kako bi se izbjegli različiti nepotrebni efekti ili posljedice. Neka te pri kupnji usmjerava način protoka vode, koji može biti u obliku tuša ili klasičnog okruglog mlaza.

Čak i kupaonske slavine mogu pratiti tvoj ukus i stil opremanja doma. Možeš birati između rustikalnog, tradicionalnog ili modernog izgleda. Slijedom modernog stila možeš izabrati elektronske kupaonske slavine koje pomoću senzora detektiraju početak i kraj protoka vode. Sve popularnije su i slavine sa LED lampicom koja automatski mijenja boju ovisno o temperaturi vode. One ne samo da su estetski poželjne, već mogu osigurati veću zaštitu od prehladne ili previše vruće vode i tako spriječiti zadobivanje opeklina ili ozeblina.

više

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Trendovi u odabiru namještaja u 2019

Neki komadi namještaja su zaista bezvremenski i čine modernu cjelinu čak i onda kada ih koristimo u kombinaciji ...

Odabir kupaonskih sanitarija

Ako ste se odlučili na renovaciju kupaonice onda je pred vama važna odluka i odabir najbolje kupaonske ...

Vodovodne armature za kuhinjsku i kupaonu

Vodovodne armature ili vodovodne cijevi mogu biti dio armatura za kuhinju ili za kupaonu. Kuhinjske armature ...

Prikaži sve savjete za kupovinu
248 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.