Držači za kišobrane

(111 proizvod)

Vrlo često u snježnim zimskim te proljetnim i jesenskim kišnim danima kući donesemo natopljen kišobran. Kako ne bi smočili sve prostorije i da kišobrani ne bi ležali po podu, pred kućnim pragom dobro je imati držač za kišobrane.

Držač za kišobrane stavlja se u kuću ili stan kako bi se pobrinuli da imamo suh i čist ulaz. S obzirom da postoje držači raznih veličina, oblika i boja, ujedno se može pobrinuti o uređenju svog predsoblja ili hodnika.

Prilikom odabira držača za kišobrane pripazi na visinu, promjer i čvrstoću. Dimenzije prilagodi raspoloživom prostoru, manje možeš staviti u kut ili između ormara. Razmisli i o odabiru materijala izrade, najbolji izbor je prije svega nehrđajući čelik. Sve češći su držači polirani do visokog sjaja, a najprepoznatljiviji su klasični sa pravokutnim otvorom. Prednost svakako predstavljaju držači koji imaju dno od plastike koje se može vaditi. Uz sve to, potraži ona koji pruža zaštitu rubova kako bi spriječio oštećenja na podu.

Boju odabranog držača vrlo lako možeš prilagoditi ostalom namještaju i općenito stilu interijera svog doma, pa tako iz široke ponude možeš pronaći srebrne, plave, crvene, svijetlo sive, tamno sive te klasične crne i bijele držače za kišobrane.

Na jeftinije.hr obavi kupovinu brže, uštedi vrijeme potrebno za hodanje do dućana i izbjegni nepromišljene odluke. Sa samo nekoliko klikova, pregledaj široku ponudu držača za kišobrane i odaberi najprikladniji. Pri tome se pobrini za uređenost prostorije, izbjegni mokar pod, a u isto vrijeme pobrini se za novu dekoraciju tvog ulaza.

Prikaži više
111 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe