Odvijači

(425 proizvoda)

Bez odvijača je izuzetno teško zamisliti besprijekoran dom. Uvijek, u svakom najmanjem kutku kuće ili stana se nešto pokvari ili ti je potrebno da nešto ukloniš, odnosno zamjeniš. Čak i oko kuće u vrtu, u garaži ili u podrumu odvijači su neophodan alat. Ukoliko ih nemaš, možeš odmah iz kuće pogledati što smo ti pripremili na stranama Jeftinije.hr. Tu ćeš pronaći raznoliku ponudu trgovina alata, među kojima ćeš sigurno pronaći najpogodniji odvijač.

Prije kupovine razmisli za što bi se sve tvoj novi odvijač koristio. Više funkcionalan i višenamjenski će lako obaviti mnoge poslove. Uzmi u obzir različite vrste i kao što je već spomenuto njihovu namjenu korištenja. Sa njima obično ručno zašarafiš ili odšarafiš vijke, obično iz drveta ili metala.

Za vijke sa ravnim presjekom na glavi se upotrebljavaju ravni odvijači, a za one sa križom na glavi se koriste križasti, odnosno zvjezdasti odvijači, imbus odvijači su namijenjeni za udubljenja u glavi u obliku šesterokuta, trokrilni se upotrebljavaju za zatezanje, odnosno odvijanje vijaka koji imaju na glavi rezove sa tri udubljenja. Svaki dobar majstor i majstorica imaju pri ruci svaki od njih, pa zato pregledaj pripremljenu ponudu svih vrsta i setova odvijača.

Tokom biranja i kupovine različitih odvijača, pored vrste i namjene obrati pažnju i na njihovu funkcionalnost. Drška treba biti kvalitetna i ne klizajuća, da poslovi odvrtanja i zavrtanja ne bi bili otežani i nezgrapni. Uzmi u obzir i usporedi dužinu reza, kao i dužinu ručke. Prednost svakako imaju one ručke koje imaju mogućnost promjene različitih nastavaka.

Opremi svoju radionicu novim i kvalitetnim alatom, i svojim uređajima, opremi i dodacima osiguraj besprijekoran rad.

Prikaži više
425 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe