Čekići i mace

Da li krećeš sa renoviranjem stana ili kuće? Da li si počeo/la sa malim dekoracijama, kao što su postavljanje zidnih satova, slika i kalendara? Da li je sljedeće na tvojoj listi kućnih poslova sastavljanje ormara, polica i ostalih komada namještaja? Onda ti svakako trebaju čavli, a za njihovo ukucavanje i fiksiranje je najpogodniji i neophodan čekić. A ukoliko se pripremaš za uređenje okoline svog doma, želiš postaviti stepenice ili ogradu ili se možda baviš se nekom vrstom kamenorezačkog rada, onda ti je potrebna dobro poznata maca.

Pri izboru čekića i maca uzmi u obzir njihovu težinu, kao i dužinu ručke. Preveliki, odnosno preteški čekići i mace otežavaju tvoj posao i produžavaju vrijeme za njegovo obavljanje. Također, uzmi u obzir i namjenu i vrstu primjene. Kao što je već spomenuto, čekić je pogodan za čavle, sastavljanje ormara i polica, dok je maca obično za teže poslove, veće i čvršće materijale, kao što je kamen. Ručka kod čekića i mace je obično drvena, ali svakako treba biti polirana i neklizajuća, da bi rad sa njima bio obavljen brže i što je moguće efikasnije.

Važno je za kvalitetno i efikasno zakucavanje, sastavljanje ili potrebno razbijanje teških materijala (kao što su kuhinjske ili kupaonske pločice, kao i one na balkonu, terasi ili verandi) izabrati najkvalitetniji čekić i macu, čija je glava, odnosno rezalo dobro obrušeno i dovoljno oštro.

Na internet portalu Jeftinije.hr pregledaj široku ponudu čekića i maca i međusobno ih usporedi po kvaliteti, cijeni i ostalim navedenim kriterijima. Opremi svoju radionicu novim kvalitetnim alatom, i sa njim postavi fin dekorativni viseći ukras na pogodno i odgovarajuće mjesto, a ormare i ostale komade namještaja sastavi i pričvrsti uz pomoć novog čekića.

više
224 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.