Kliješta - CONTROL

Svakoj kući, svakoj radionici i svakoj kutiji sa raznovrsnim alatom za popravku kuće, stana i vrta su potrebna dobro poznata, korisna i neophodna kliješta. Kliještama se mogu obavljati skoro svi poslovi u svim dijelovima kuće.

Među raznovrsnim kliještama izdvajaju se one za skidanje seger prstenova, pa kliješta koja se upotrebljavaju za rad sa cijevima, elektro kliješta, kao i kliješta za skidanje izolacije. Prije svega naglašavamo razliku ovisno o vrsti i namjeni. Kućni majstor za sve dobro zna da u raznim situacijama treba svaka, zato dobro razmisli kakve ćeš prvo izabrati i kakve na tvojoj listi možeš dodati kao posljednje.

Kod kliješta, kao i kod drugih alata treba obratiti pažnju na odgovarajuću veličinu, kao i na dužinu , a ni težina nije sasvim zanemariv faktor. Previše teška kliješta mogu doprinijeti većoj krutosti, čime se otežava tvoj rad i produžava trajanje i završetak planiranih zadataka. Prednost predstavljaju i ona kliješta sa ergonomskom ručkom, koja pri radu osiguravaju maksimalnu udobnost, a osiguravaju i siguran prihvat, koji doprinosi većoj efikasnosti i minimalnom naporu. Ipak pažljivo provjeri od kakvog materijala su napravljena kliješta. Najkvalitetnija kliješta su obično od čelika, a većina ima i dodatnu kromiranu zaštitnu površinu. Samo najkompletnija, precizno i tehnološki sofisticirano oblikovana kliješta osiguravaju dobar prihvat i na taj način obavljaju posao efikasno.

Na portalu Jeftinije.hr pregledaj široku ponudu kliješta i međusobno i usporedi po kvalitetu, cijeni i svom gore opisanim kriterijima. Opremi svoju radionicu novim, kvalitetnim alatom i sebi olakšaj svakodnevne popravke u kući i vrtu najkvalitetnijim kliještama.

više
Na popisu proizvoda klikom na Usporedi označi one proizvode koje želiš dodati u usporedbu. Za završetak klikni na zeleni gumb Usporedi odabrane proizvode.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2022 sMind d.o.o., dio Heureka grupe