Kliješta - TOTAL

Svakoj kući, svakoj radionici i svakoj kutiji sa raznovrsnim alatom za popravku kuće, stana i vrta su potrebna dobro poznata, korisna i neophodna kliješta. Kliještama se mogu obavljati skoro svi poslovi u svim dijelovima kuće.

Među raznovrsnim kliještama izdvajaju se one za skidanje seger prstenova, pa kliješta koja se upotrebljavaju za rad sa cijevima, elektro kliješta, kao i kliješta za skidanje izolacije. Prije svega naglašavamo razliku ovisno o vrsti i namjeni. Kućni majstor za sve dobro zna da u raznim situacijama treba svaka, zato dobro razmisli kakve ćeš prvo izabrati i kakve na tvojoj listi možeš dodati kao posljednje.

Kod kliješta, kao i kod drugih alata treba obratiti pažnju na odgovarajuću veličinu, kao i na dužinu , a ni težina nije sasvim zanemariv faktor. Previše teška kliješta mogu doprinijeti većoj krutosti, čime se otežava tvoj rad i produžava trajanje i završetak planiranih zadataka. Prednost predstavljaju i ona kliješta sa ergonomskom ručkom, koja pri radu osiguravaju maksimalnu udobnost, a osiguravaju i siguran prihvat, koji doprinosi većoj efikasnosti i minimalnom naporu. Ipak pažljivo provjeri od kakvog materijala su napravljena kliješta. Najkvalitetnija kliješta su obično od čelika, a većina ima i dodatnu kromiranu zaštitnu površinu. Samo najkompletnija, precizno i tehnološki sofisticirano oblikovana kliješta osiguravaju dobar prihvat i na taj način obavljaju posao efikasno.

Na portalu Jeftinije.hr pregledaj široku ponudu kliješta i međusobno i usporedi po kvalitetu, cijeni i svom gore opisanim kriterijima. Opremi svoju radionicu novim, kvalitetnim alatom i sebi olakšaj svakodnevne popravke u kući i vrtu najkvalitetnijim kliještama.

više
Na popisu proizvoda klikom na Usporedi označi one proizvode koje želiš dodati u usporedbu. Za završetak klikni na zeleni gumb Usporedi odabrane proizvode.
0 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)
Ne postoji proizvod koji odgovara izabranoj kombinaciji filtera. Pokušaj upotrijebiti drugačiju kombinaciju filtera ili zasebno koristi svaki filter.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2022 sMind d.o.o., dio Heureka grupe