Ključevi

(571 proizvod)

U svakoj kutiji sa alatom svoje mjesto moraju imati razni ključevi. Oni su potrebni prilikom jednostavnog odvijanja matica, a dijele se prema vrsti i obliku. Najčešći su viljuškasti, okasti ili viljuškasto-okasti ključevi, a shodno tome mogu biti ravni ili zakrivljeni. Prilikom izbora pravih, svestranih ključeva obrati pažnju na promjer, jer ti za razne stvari (alate, dijelove namještaja, opreme i dodataka) u tvojoj kući, garaži, radionici i vrtu trebaju ključevi raznih veličina. Zbog toga je najbolje nabaviti cijeli set ključeva, da bi poslove mogao obavljati brzo i efikasno.

Među širokom ponudom ručnog alata, možeš pronaći ključeve poznatih brandova, pa prvo pogledaj koji su za tebe najpogodniji i koji ti mogu kasnije zatrebati. Uzmi u obzir dužinu drške i težinu cijelog alata, da bi posao sa njim obavio brzo i lako. U suprotnom (kod, npr. velike težine), posao će biti otežan, a sam popravak bi trajao duže. Također, ne klizanje i dobar prihvat alata doprinose preciznosti, lakoći i većoj udobnosti prilikom zahtjevnog odvijanja.

Ključevi su obično napravljeni od krom-vanadija, a prednost svakako predstavlja površinska zaštita, kao i polirana glava. Dobar i kvalitetan ključ je u potpunosti napravljen u skladu sa najvišim standardima.

Na internet portalu Jeftinije.hr pregledaj široku ponudu ključeva i međusobno ih usporedi po kvalitetu, cijeni i ostalim već spomenutim kriterijima. Opremi svoju radionicu novim, kvalitetnim alatom, olakšaj svakodnevne popravke kuće i vrta najkvalitetnijim ključevima, kombiniraj ih sa različitim nastavcima za ključeve, , a kod nas pronađi podesive ili kombinirane nasadne ključeve. Ukratko: vidi, usporedi i izaberi najbolje.

Prikaži više
571 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe