Set ključeva

U svakoj kutiji sa radnim alatom neophodno mjesto imaju razni ključevi i setovi ključeva. Oni vrlo jednostavno doprinose odvijanju matica, pa ih razlikujemo prema obliku. Među najpoznatije spadaju viljuškasti, okasti ili viljuškasto-okasti ključevi, a postoje ravni i zakrivljeni. Prilikom biranja pravih, svestranih ključeva, obrati pažnju na promjer, kao i na razne stvari (recimo alati, dijelovi namještaja, aparati i razni pribor) u tvojoj kući, u garaži, radionici ili na terasi, kojima je neophodna popravka ili zatezanje ključevima. Zato ti savjetujemo osigurati cjelokupan set ključeva, da bi tvoj budući rad bio obavljen brzo i efikasno.

Među širokom ponudom ručnog alata možeš pronaći brojne poznate brandove ključeva, pogledaj, koji bi set ključeva za tebe bio najpogodniji. Uzmi u obzir dužinu njihovih ručki i težinu cijelog alata, da bi posao obavio/la lako i brzo. U suprotnom (npr., prilikom velike težine) nepotrebno bi se otežao posao, a vrijeme za obavljanje posla bi se značajno povećalo. Čak i ne klizajući materijal kojim je obložen ključ može doprinijeti većoj preciznosti, lakoći i većem komforu prilikom zahtjevnijih zavrtanja ili odvrtanja.

Kompletni setovi ključeva su uglavnom napravljeni od krom-vanadija, a prednost predstavlja i njihova površinska zaštita, kao i polirana glava. Dobar i kvalitetan set ključeva je u cjelini iskovan i proizveden u skladu sa najvišim standardima.

Na Jeftinije.hr pregledaj, koliko je široka ponuda setova ključeva koju smo ti pripremili i međusobno ih usporedi po kvaliteti, cijeni i svim gore navedenim kriterijima. Opremi svoju radionicu novim, kvalitetnim alatom za svakodnevne popravke u kući i vrtu, i tako sebi olakšaj rad korištenjem najkvalitetnijih setova ključeva, koje ćeš kombinirati i sa različitim dodacima.

više
Savjeti 0
392 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.