Turpije

U višenamjenski ručni alat spadaju i nezaobilazne turpije, sa kojima lako obrađuješ metal, drvo i druge materijale i kojima samo sa turpijom možeš osigurati krivinu ili oštrinu predmeta, ploča, modela i ostalog.

S turpijama, kao što je već rečeno, postižeš željeni oblik, oštrinu rubova, a među različitim vrstama postoje ravne, cilindrične, polukružne, okrugle, kvadratne i trokutne turpije. Isto tako mogu biti grube, polu fine i fine pile, a onimati različite kombinacije, kao što su npr.: ravne i grube, ravne i fine, pa polukružne i grube, trokutne i fine, trokutne i polu fine, kvadratne i fine, pa kvadratne i grube, ravne i polu fine i tako dalje. Na prvom mjestu, dakle, prije kupovine provjeri kakve turpije su ti potrebne, odnosno kakve želiš, a definitivno je najbolje odabrati višenamjenske, sa što više funkcija.

Da bi se zaštitio od oštećenja i uništenja raznih turpija izaberi posebnu ručku za turpiju, koja ima mogućnost raznovrsnih zamjena, dodataka i nastavaka različitih noževa. Uzmi u obzir kvalitetno napravljenu ručku, koja će ti osigurati najbolji mogući prihvat, a sa kojom ćeš brže, jednostavnije i efikasnije obaviti turpijanje i time smanjiti rizik od ozljeda. Također, ručke mogu biti od drveta, kao i od PVC-a .

Upotpuni svoju zbirku ručnog alata i zaokruži je sa pažljivo izabranim kvalitetnim turpijama. Uštedi vrijeme planirano za šetanje po raznim trgovačkim centrima i zaštiti se od ogromne moderne ponude raznih proizvođača ručnog alata. Pregledaj i usporedi turpije među sobom, pa izaberi one koje će postati tvoj zaštitni znak i neophodna oprema na svakom koraku i u svakoj torbi sa alatom.

više
Savjeti 0
298 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.